Αποκριάτικο τριήμερο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Θα γιορτάσει το πρώτο του καρναβάλι

Η πρόσβαση στο Πάρκο θα είναι ελεύθερη για όλους

Το πρώτο του καρναβάλι θα γιορτάσει την Κυριακή το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», φιλοξενώντας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα άκρως Αποκριάτικο πάρτι.

Οι Βloco Swingueira, Palov και Patatatiti θα συναντηθούν στο Ξέφωτο και διασκεδάσουν τον κόσμο με τους γρήγορους ρυθμούς τους, ενώ, παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εργαστήρια face painting και κατασκευής μάσκας για να μπουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, στο κλίμα του Καρναβαλιού.

Το εορταστικό κλίμα, θα συνεχιστεί την Καθαρά Δευτέρα με νηστίσιμους μεζέδες και το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού στο Πάρκο. Την πολύχρωμη ατμόσφαιρα θα συμπληρώσουν οι ήχοι του του Μάνου Αχαλινωτόπουλου και του μουσικού του σχήματος, που θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό ρεπερτόριο εμπνευσμένο απ’ όλες τις γωνιές της χώρας.

Στα Νότια Μονοπάτια θα διοργανωθεί εργαστήρι (11.00-14.00), όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τον δικό τους χαρταετό.

Από το εορταστικό αυτό τριήμερο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια και οι μικρότεροι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα προετοιμαστούν να γιορτάσουν το Καρναβάλι και την Καθαρά Δευτέρα φτιάχνοντας τις πιο πρωτότυπες, πολύχρωμες αποκριάτικες και τους πιο περίτεχνους χαρταετούς.

Η πρόσβαση στο Πάρκο θα είναι ελεύθερη για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top