ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR! Αποκάλυψη-ΣΟΚ για την άγρια δολοφονία του 6χρονου Σεζάλ στην Κομοτηνή

Τι έδειξε η τοξικολογική έρευνα

Αποκάλυψη-σοκ έκανε για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κομοτηνή, που ένας 15χρονος σκότωσε έναν 6χρονο, η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψη που προβληματίζει αλλά και φοβίζει όλους, ειδικά όσους είναι γονείς.

O 6χρονος κωφάλαλος Σεζάλ έχασε τη ζωή του ακριβώς πριν έναν μήνα, με αποτρόπαιο τρόπο στην Κομοτηνή, όταν ένας 15χρονος, επίσης κωφάλαλος, τον βίασε, τον σκότωσε και τον έκρυψε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, κάτω από σκουπίδια.

 

 

Χθες, Τετάρτη, γνωστοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κιφνίδη, ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 6χρονο έδειξαν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ στον οργανισμό του. Συγκεκριμένα, για ένα παιδί 15 κιλών, τα 2 g/L αλκοόλ αντιστοιχούν σε 2 «βαριά» ποτά, όπως ουίσκι, ποσότητα τεράστια, δηλαδή, δεδομένου ότι πρόκειται για παιδί 6 ετών! Ο Σεζάλ, δηλαδή, βγήκε έξω, τον «πότισαν» αλκοόλ και μετά υπέστη ό,τι υπέστη!

 

 

Ο κ. Κιφνίδης λέει, αποκλειστικά στην κάμερα του Star, ότι τέτοια ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό ενός παιδιού δείχνει βαριά δηλητηρίαση, στην οποία παρατηρείται ασυγχρονισμός κινήσεων του παιδιού, διαταρχές στην ομιλία, ελάττωση των αντανακλαστικών κι απώλεια των αισθήσεων. «Αυτό σημαίνει ότι το παιδάκι δεν μπορούσε να αντιδράσει καθόλου στον δράστη, ήταν σχεδόν παράλυτο» λέει συγκλονισμένος ο κ. Κιφνίδης. «Ο δράστης του έδεσε τα χέρια και τα πόδια και τον βίασε άγρια».

 

 

«Τέτοιες ποσότητες αλκοόλης δεν έχω συναντήσει, 36 χρόνια, σε κανένα παιδί. Αυτό σημαίνει ότι ήταν οργανωμένο έγκλημα, κατά τη γνώμη μου» εξηγεί ο ιατροδικαστής.  

Στο αίμα του παιδιού βρέθηκε και καφεΐνη, ο ιατροδικαστής, επομένως, πιθανολογεί ότι έδωσαν στο παιδί καφέ με αλκοόλ, πιθανόν τσίπουρο ή ούζο. Στο πρόσωπο του παιδιού βρέθηκαν πολλές εκδορές στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον υποχρέωσαν τον Σεζάλ να πιει το αλκοόλ. «Σχεδόν έγινε με το ζόρι κι έτσι φτάσαμε σε τόσο υψηλή συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα. Του άνοιγε το στόμα και του το έριχνε με το ζόρι».  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top