Έβγαλαν ΛΑΒΡΑΚΙ στην Πάτρα! Εργαστήριο παραποιούσε και πλαστογραφούσε οχήματα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν

Εργαστήριο παραποιούσε και πλαστογραφούσε οχήματα

Ένα εργαστήριο παραποίησης οχημάτων εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρει το patrasevents, μετά από έρευνα, βρέθηκαν 182 κινητήρες παραποιημένων αυτοκινήτων, 68 ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι οχημάτων και έξι τμήματα αυτοκινήτων.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 57χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας, καθώς και τρεις υπαλλήλους, ηλικίας 40,38 και 32 ετών αντίστοιχα.

Επίσης η αστυνομία εντόπισε ειδικό εξοπλισμό για την απόξεση και την τροποποίηση των μεταλλικών επιφανειών των οχημάτων, πάνω στους οποίους χάρασσαν ξανά ψηφιακούς αριθμούς κινητήρων και πλαισίων.

Ακόμα, μέρος των ηλεκτρονικών εγκεφάλων που έχουν βρεθεί, αντιστοιχεί σε αυτοκίνητα για τα οποία είχαν δηλωθεί κλοπές σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, ενώ κλοπή είχε δηλωθεί και για ένα από τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν σταθμευμένα στο χώρο της εταιρείας.

Ο 57χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top