ΑΝΗΣΥΧΕΙ η αντιτρομοκρατική για τον Τόσκα;

Ενισχύει με drones την αστυνομία και την πυροσβεστική ο υπουργός

Τόσκας ανησυχία

Ανησυχία προκάλεσαν στην ασφάλεια του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνθήματα γραμμένα σε τοίχους κοντά στο σπίτι του κυρίου Νίκου Τόσκα, στο Χαλάνδρι.

Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο επίσης για εντοπισμό ύποπτης μηχανής δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται από συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα συνθήματα πάντως έχουν σβηστεί .

Πάντως σήμερα Τετάρτη, ο κύριος Τόσκας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» προανήγγειλε την ενίσχυση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας με...  drones που αγοράστηκαν από το Iσραήλ!

«Έχουμε σκοπό όλα αυτά, τα οποία αγοράστηκαν χωριστά, να τα κάνουμε ενιαίο στόλο, γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πρόληψη πυρκαγιών και για έλεγχο κυκλοφορίας σε μεγάλες εθνικές οδούς, αλλά και για έλεγχο συνόρων εκεί που χρειάζεται. Aπό τον άλλο μήνα, πιστεύουμε ότι θα αρχίσει. Υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα με την εταιρία κατασκευής. Θα ξεκινήσει και η πρακτική εκπαίδευση, προχωράμε και σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας στην επίλυση κάποιων ζητημάτων... Βάζουμε ό,τι τεχνολογία έχουμε», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top