Η Νατάσα Παζαΐτη έχει κάθε λόγο να γιορτάζει!

Κέρδισε τη δεύτερη θέση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για τον καρκίνο

Μια Πρώτη Κυρία στα μπουζούκια- Η Νατάσα Παζαΐτη έχει κάθ

Υπήρξε ανέκαθεν γυναίκα με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς το πρόσωπο του συζύγου της και πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο λόγος για τη Νατάσα Παζαΐτη, που ουδέποτε έδωσε δικαίωμα ή τροφή για σχόλια. Αντιθέτως, σε κάθε της βήμα, κέρδιζε τις εντυπώσεις με τη σεμνότητά της.

Η Νατάσα Παζαΐτη, που είχε σημαντική φιλανθρωπική δράση ως ογκολόγος, σήμερα, στα 50 της χρόνια, πιο όμορφη από ποτέ, βιώνει τις καλύτερές της μέρες, έχοντας δημιουργήσει το δικό της υπερσύγχρονο ιατρείο μαστού, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα των 14χρονων διδύμων, Αλίκης και Αλέξανδρου, η Νατάσα Παζαΐτη, είχε πολλούς λόγους να «το κάψει» με τις φίλες της, καθώς τιμήθηκε με παγκόσμια διάκριση σε διαγωνισμό φωτογραφίας για τον καρκίνο του μαστού, πριν λίγους μήνες.

 

 

Συγκεκριμένα, η χειρουργός, με ειδίκευση στην ογκολογική κι επανορθωτική χειρουργική του μαστού, συμμετείχε, για δεύτερη φορά, στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, “Pink Glove”. Μάλιστα, ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή και κέρδισε τη δεύτερη θέση! Η φωτογραφία αυτή αναμένεται να δημοσιευτεί σε έντυπα και ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Ο φακός του YOU τη «συνέλαβε», λοιπόν, να απολαμβάνει την αγαπημένη της τραγουδίστρια, τη συνονόματή της Νατάσα Θεοδωρίδου, δείχνοντας ιδιαίτερα ανανεωμένη κι απολαμβάνοντας με την ψυχή της το μουσικό πρόγραμμα. Τραγουδούσε δυνατά το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή», τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό της και διασκέδαζε με τις φίλες της, ακριβώς όπως τον Δεκέμβρη του 2014, πάλι στο πρόγραμμα της Θεοδωρίδου, που τότε παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top