ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR-ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το θάνατο πρώην στελέχους της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Από την περασμένη Κυριακή που ο Μανώλης Κυπριανίδης βρέθηκε νεκρός από την σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ζυρίχη, ο θάνατός του αποτελεί μυστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, πρόσωπα από το περιβάλλον του 66χρονου έκαναν λόγο ακόμα και για δολοφονία καθώς το δωμάτιό είχε μια έντονη μυρωδιά από οξύ...

Τι ακριβώς συνέβη,  αναζητούν οι ελβετικές αρχές οι οποίες θα διενεργήσουν νεκροτομή στη σωρό του 66χρονου στελέχους. Ο Κυπριανίδης μέχρι και το 2014 ήταν πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής, της μεγαλύτερης τσιμεντοβιομηχανίας της χώρας μας. Λίγο καιρό αργότερα άρχισε να μοιράζει την ζωή του μεταξύ Ζυρίχης και Λαγονησίου. Η βίλα, η οποία εκτείνεται σε μια έκταση 4 στρεμμάτων, ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση και κατά την διάρκεια της δικτατορίας έμενε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ένας μπον βιβερ με πολλές ερωτικές σχέσεις, μεταξύ των οποίων και η Μιμή Ντενίση, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στην πτώση γνωστής καπνοβιομηχανίας, μέσω χρηματιστηρίου. Από κάποιους είχε χαρακτηριστεί σκάνδαλο που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τα λεφτά τους μικροεπενδυτές από την περιφέρεια και η εταιρεία να βάλει λουκέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυπριανίδης τον τελευταίο καιρό είχε επαγγελματικές σχέσεις με την Νότια Αφρική χωρίς κάνεις να γνωρίζει το ακριβές αντικείμενο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Ήταν πατέρας δυο παιδιών τα οποία σπουδάζουν στο εξωτερικό. Μέχρι αυτή την ώρα, οι ελληνικές αρχές δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την Ελβετία για τον θάνατο του 66χρονου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top