Αφίσα προδίδει τις στενές επαφές αντιεξουσιαστών-Αλβανών εθνικιστών

Αλλοδαποί ήταν πίσω από την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;

Μια αφίσα αντιφασιστικής οργάνωσης, με τίτλο "ξέρετε εσείς",  την οποία βλέπουμε όλο και πιο συχνά στους δρόμους έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων με το περιεχόμενο της.

Η αφίσα έχει σήμα τον επίμαχο αετό σύμβολο εθνικιστών της Αλβανίας και η αντιφασιστική οργάνωση που την έχει τυπώσει  προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις ακόμη και μεταξύ των Αλβανών που ζουν στη χώρα μας .

«Προσπαθούν να προκαλέσουν μίσος μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών», είπε μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής στο STAR.

Ουσιαστικά το κείμενο χαρακτηρίζει τους Έλληνες ρατσιστές που εκμεταλλεύονται τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα και κατατάσσονται  στον Ελληνικό στρατό. Χαρακτηριστικά το κείμενο αναφέρει, «χαιρέτα τη σημαία με ζήλο διπλό και τράβα και δούλεψε, σου κάνουμε και χάρη, είσαι, όπως να το κάνουμε, ύποπτο παλληκάρι».

Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη χειρονομία των στρατιωτών στο Μεσολόγγι που έκαναν με τα χέρια τους το σήμα του Αλβανικού αετού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, λίγο πριν τις καταστροφές στα γραφεία του Σύριζα στα Εξάρχεια αστυνομικός εκτός υπηρεσίας είδε αλλοδαπούς να φορούν αποκριάτικες μάσκες και να μετέχουν στην επίθεση.

Στην ύποπτη αφίσα αναφέρεται και το όνομα του υπουργού Εθνικής άμυνας, Πάνου Καμμένου, όσον αφορά στην απόφαση που πήρε για την τιμωρία των στρατιωτών που έκαναν το χαρακτηριστικό εθνικιστικό σήμα του Αλβανικού αετού.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top