ΝΕΕΣ αποκαλύψεις για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Δυο αδερφές ηλικίας 23 και 32 χρόνων.... Ανάμεσα τους ένας 25χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της πανέμορφης Φαίης τον Απρίλιο του 2013. Οι δυο τους φαίνεται ότι ήρθαν σε ρήξη για εκείνον. Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ο κατηγορούμενος κατά την έναρξη της δίκης δήλωσε.

 «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις οικογένειες που έχω βυθίσει στο πένθος και στην στεναχώρια. Βέβαια, έγινε το κακό αλλά ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η αλήθεια», ανέφερε ο σύντροφός της αδικοχαμένης Φαίης, Βαγγέλης Στεφανάκης.

Ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε ψύχραιμος τη δίκη και κοιτούσε κατάματα τόσο τους δικαστές της έδρας όσο και τον πατέρα της Φαίης, ο οποίος ήταν συντετριμμένος και όπως αποκάλυψε δεν έχει καμία επικοινωνία πια με τη μεγάλη του κόρη.

Αποκάλεσε "επαγγελματικά" τα χτυπήματα που κατάφερε ο κατηγορούμενος στη κόρη του, ενώ δήλωσε πως την είχε χτυπήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν και ο ίδιος την είχε συμβουλέψει να τον χωρίσει.

Η δίκη διεκόπη για τις 9 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top