ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: Τι ισχυρίζεται η κατηγορούμενη αδερφή της Φαίης- Το ερωτικό τρίγωνο που προκάλεσε τον θάνατο

Για ψευδορκία και υπόθαλψη κατηγορείται η 35χρονη Μαριαλένα

Οι δύο πανέμορφες αδερφές, Φαίη και Μαριαλένα Μπλάχα, φαίνεται πως ήρθαν σε ρήξη για έναν άντρα. Έναν άντρα που στα εικοσιπέντε του χρόνια κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε την 23χρονη Φαίη, τον Απρίλιο του 2013, πάνω σε έναν καβγά. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται σήμερα ο 28χρονος πια Βαγγέλης Στεφανάκης, ενώ δίπλα του κάθεται η αδερφή της για υπόθαλψη και ψευδορκία.

Κλαίγοντας στην κάμερα του Star, η Μαριαλένα είχε μιλήσει, σε αποκλειστική συνέντευξή της παλιότερα, για τους λόγους που την οδήγησαν στην ψευδορκία, αναγνωρίζοντας το λάθος της. «Κατακλίστηκα από φόβο, ήταν κάτι τρομερό! Ήταν σαν κάποιος να με είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να έρθω σε προστριβή μαζί του (με τον Βαγγέλη). Προσπαθούσα να κρατάω την ψυχραιμία μου, δεν ήθελα με τίποτα να τον εξοργίσω!».

Η 35χρονη, πλέον, υποστηρίζει ότι έκανε ψευδή κατάθεση από φόβο. «Το έχω παραδεχτεί κι αυτό ήταν που, ουσιαστικά, με έφερε ως εδώ». Υποστηρίζει ότι την απειλούσε χωρίς φραγμούς και, μάλιστα, μπροστά σε αστυνομικούς. «Δεν μπορούσα να μείνω καν στο ίδιο μου το σπίτι. Κλείδωνα τα πάντα. Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήπιος, πολύ χαμηλών τόνων, είχα τη δουλειά μου, κάποιες παρέες…»

Στη συνέχεια, μιλάει για την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία φοράει ένα έντονο κοστούμι λάτιν χορού, ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. «Έχουν πάρει εκείνη τη φωτογραφία μου, από όταν έδωσα εξετάσεις για το δίπλωμά μου σαν καθηγήτρια χορού και την έχουν πάρει λες κι εγώ δεν ξέρω τι…Γι’ αυτό σας λέω, μερικές φορές αλλιώς είναι τα πράγματα κι αλλιώς παρουσιάζονται».

Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, το πρώτο πράγμα που θα έκανε η Μαριαλένα είναι ότι θα έλεγε την αλήθεια στην αστυνομία. «Ο πατέρας μου γνώριζε, και το κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα, ότι αυτός ο άνθρωπος (ο σύντροφος της Φαίης) είχε ‘σηκώσει χέρι’ πάνω στην αδερφή μου. Ήταν κάτι που εγώ δεν ήξερα. Αυτό με τάραξε πάρα πολύ! Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις ότι κάποιος έχει χτυπήσει το παιδί σου; Σε άλλες περιπτώσεις, εγώ έβγαινα μπροστά για να ‘μαζέψω’ τη Φαίη από άλλες σχέσεις, για να πω σε ανθρώπους να μην την ενοχλούν. Εγώ κι ο πρώην σύζυγός μου. Ο πατέρας μου καθόταν σπίτι του. Δεν απειλήθηκε ποτέ».

Η 35χρονη ζητάει να πληρώσει για την ψευδορκία, όχι για όλα τα υπόλοιπα που της καταλογίζουν. «Το ψέμα έχει ειπωθεί, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, όμως».  

Από τα λεγόμενά της, δεν λείπουν τα βέλη προς τον πατέρας της. «Όταν έχεις δυο παιδιά, είναι σαν να έχεις δυο δάχτυλα. Αν χάσεις το ένα, κόβεις και το άλλο; Θεωρώ ότι ο πατέρας μου κάπου έχει μπερδευτεί, έχει αποπροσανατολιστεί, έχει χάσει τον πραγματικό κατηγορούμενο» συγκλονίζει η Μαριαλένα με τον πόνο και την εξομολόγησή της.

«Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν αφαίρεσα ζωή» σπαράζει στην κάμερα του Star.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

 

To μοιραίο εκείνο πρωινό, η Μαριαλένα είχε ειδοποιηθεί από τον 25χρονο ότι η αδερφή της βρισκόταν στο νοσοκομείο και της είχε παραδεχτεί ότι την είχε χτυπήσει. Ζήτησε τότε από έναν γνωστό της να καταθέσει ότι την συνάντησε τυχαία, λίγο πιο κάτω από το σπίτι της στη Νέα Μάκρη, πεσμένη και χτυπημένη κι ότι η Φαίη του ζήτησε να ενημερώσει τον σύντροφό της. Επειδή όλα αυτά τα κατέθεσε ενόρκως στην αστυνομία, η Μαριαλένα κατηγορήθηκε για ψευδορκία.

Ο πατέρας των κοριτσιών γνώριζε μόνο τα όσα του είχε διηγηθεί η μεγάλη του κόρη, την ψεύτικη, δηλαδή, εκδοχή της υπόθεσης. Στη συνέχεια, επειδή κάποιο άτομο από την παρέα των κοριτσιών είπε την αλήθεια, έφτασε η αστυνομία στη σύλληψή της αλλά και του 25χρονου, που επί ένα μήνα διέφευγε. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top