Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν για μια ακόμα φορά πάνω στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ, Ι. Μπλάνα, καθώς μετά από την αποκάλυψη ότι μαζί με τον πρόεδρο της εταιρείας, Μ. Κορωνιωτάκη έκαναν χρήση νόμου για άρση του πλαφόν στις αμοιβές των διοικήσεων των ΔΕΚΟ, φτάνοντας τους μισθούς τους στις 20.000 ευρώ το μήνα, τώρα δημοσίευμα αναφέρει ότι διόρισε και την κόρη του στην εταιρεία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος  ο κ. Μπλάνας τον περασμένο Δεκέμβριο μονιμοποίησε την κόρη του, που από τον 2012 εργαζόταν με μπλοκάκι στο νομικό τμήμα του ΑΔΜΗΕ.

(Ο κ. Ι. Μπλάνας)

Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα ο κ. Μπλάνας φέρεται να ζήτησε από το νομικό σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ, γνωμοδότηση για το εργασιακό καθεστώς της κόρης του και μόλις πήρε θετική εισήγηση για τη μονιμοποίησή της έπραξε τα δέοντα και μεταβίβασε την απόφαση στη Διεύθυνση Προσωπικού.

Το star.gr επικοινώνησε με τον κ. Μπλάνα, και τον ρώτησε αν ισχύει ότι διόρισε την κόρη του στη ΔΕΚΟ στην οποία μέχρι πρότινος ήταν διευθύνων σύμβουλος.

«Δεν έχω να σας απαντήσω τίποτα επ’ αυτού. Υπάρχουν συμβάσεις, οι συμβάσεις αυτές φέρουν υπογραφές και οι εταιρείες διοικούνται με κάποιους κανόνες. Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο», απάντησε ο κ. Μπλάνας.

Επικοινωνήσαμε επίσης και με τον κ. Βενετίδη, υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του ΑΔΜΗΕ, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος να μας απαντήσει και μας παρέπεμψε να στείλουμε email για να λάβουμε απάντηση από την πλευρά της εταιρείας για το θέμα. 

Το email εστάλη, αλλά ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. 

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Tags: