Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας που έπεσε από την φοιτητική εστία στη Πέλλα-Δέθηκε με αλυσίδα στο λαιμό

«Δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του παιδιού μου»

Αλυσοδέθηκε προκειμένου να βρει το δίκιο του, ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που στα τέλη του Νοεμβρίου έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στην Πέλλα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως θα δείτε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο video του logospellas, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που εργάζεται στο δήμο Πέλλας, αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα με τις ημέρες που τον βάζουν υπηρεσία. 

Ο ίδιος, υποστηρίζει πως επί 7 συνεχόμενα Σάββατα πάντα μπαίνει υπηρεσία μόνον εκείνος, κάτι που τον δυσκολεύει στο να πηγαίνει στα κοιμητήρια, για να δει την κόρη του που «έχασε».

Σε απόγνωση, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας δήλωσε:

«Δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του παιδιού μου.Πάω να δω τον δήμαρχο στο γραφείο του τόσο καιρό και λέει “τι μας απειλείς…;” Ξέρει κανείς πώς δουλεύω εγώ; Πώς έχω κουράγιο και πώς γυρίζω σπίτι μου»; είπε με αγανάκτηση και πόνο ψυχής.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή τον παρέπεμψε σε ΕΔΕ γιατί το προηγούμενο Σάββατο δεν πήγε στη δουλειά! Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Καραφυλλιάς, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όπως και ο Θ. Επιτροπάκης και οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες στον χώρο του τμήματος Καθαριότητας, όπου ο υπάλληλος δέθηκε στα κάγκελα με μια αλυσίδα στο λαιμό. Μετά από ώρα συζήτησης, υπήρξε διαλλακτικότητα από πλευράς του υπαλλήλου όταν ειπώθηκε ότι θα ‘’αποδοθεί δικαιοσύνη’’ σε ότι έχει να κάνει με τις βάρδιες και τις υπηρεσίες του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top