Στην ΚΥΠΡΟ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ!Με 3 ευρώ κέρδισε 16 εκατ.-Τι λέει στο star.gr η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου

Ψάχνουν όλοι στη Λεμεσό να βρουν ποιος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Στην ΚΥΠΡΟ ο τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ!Με 3 ευρώ κέρδισε 16 εκατ

Από χθες το βράδυ στη Λεμεσό έχουν γιορτή! Γιατί; Μα γιατί εκεί βρέθηκε ο ένας και μοναδικός υπερτυχερός που κέρδισε 16 εκατομμύρια ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Το star.gr μίλησε με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου,όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο, Φωτεινή Καβάζη και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για τον παίκτη που προκάλεσε την τύχη του και τίναξε την μπάνκα στον αέρα.

«Ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης συμπλήρωσε ένα δελτίο των 3 ευρώ και κέρδισε 16 εκατ. ευρώ που είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην Κύπρο από το ΤΖΟΚΕΡ», μας είπε η κυρία Καβάζη.

Φυσικά, ο υπερτυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμα για να πάρει τα… λεφτά, αλλά στη Λεμεσό το σούσουρο δίνει και παίρνει για το ποιος μπορεί να είναι.

«Μακάρι ο άνθρωπος που τα κέρδισε να τα έχει πραγματικά ανάγκη. Εδώ η περιοχή είναι μια περιοχή μεσαίων εισοδημάτων, αν και αν το καλοσκεφτείς παντού φτωχοί είμαστε», είπε η κυρία Καβάζη, η οποία είναι εξαιρετικά γουρλού, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που στο πρακτορείο της κερδίζει ένα δελτίο τόσο μεγάλο ποσό.

«Έχω δώσει και στο παρελθόν πολλά χρήματα. Στο πρακτορείο μου έχει παιχτεί δελτίο που έχει κερδίσει 780.000 λίρες και άλλα μεγάλα ποσά», τόνισε.

Δεν αποκλείει μάλιστα το τυχερό δελτίο των 16 εκατ. ευρώ να είναι ένα δελτίο από αυτά που παίζουν οι μηχανές του ΟΠΑΠ ή ακόμα και ένα από αυτά που συμπληρώνει η ίδια και τα πουλάει στους πελάτες της.

«Όποιος και να είναι, να είναι καλά και να τα χαρεί», ευχήθηκε η κυρία Καβάζη και το ίδιο ευχόμαστε κι εμείς.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top