Η Σίσσυ Παυλοπούλου στο πλευρό των παιδιών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Ένα ηχηρό μήνυμα για την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την αγάπη απέναντι στο διαφορετικό αποτυπώθηκε στις σελίδες του παιδικού βιβλίου «Όταν η μαμά μου είπε ψέματα». Ένα βιβλίο που χάρισε στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, η οποία βρέθηκε κοντά τους για ακόμα μια φορά, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή της, στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ.

«Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, δεν είναι μόνο η συγκίνηση, είναι η ικανοποίηση να βλέπω χαμογελαστά παιδιά και ήρεμους γονείς και αυτό το οφείλουν σε όλους εσάς που δουλεύετε εδώ μέσα», δήλωσε η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

«H κυρία Παυλοπούλου αποτελεί την πιο ξεχωριστή φίλη της ΕΛΠΙΔΑΣ και την πιο μεγάλη σύμμαχο στον αγώνα μας αυτή τη στιγμή, έχοντας αγκαλιάσει το έργο μας με τόση πραγματική αγάπη», υπογράμμισε από την πλευρά της, η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η συγγραφέας, μέσα από την ιστορία του βιβλίου, αναδεικνύει με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο, τη δύναμη της κατανόησης που ενώνει όλες τις  μητέρες  ανεξαρτήτως  γλώσσας, θρησκείας ή  χρώματος.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και συγκίνηση να βρίσκομαι σε αυτό το χώρο που είναι γεμάτος από ελπίδα και τη δική σας πραγματική αγάπη για τα παιδιά», τόνισε η συγγραφέας του βιβλίου, κυρία Σοφία Δάρτζαλη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου στις 15 Φεβρουαρίου, η κυρία Βαρδινογιάννη προσέφερε  στην κυρία Παυλοπούλου την Χρυσή κορδέλα, που συμβολίζει τη μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Στην αίθουσα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, μικροί αλλά και μεγάλοι παρακολούθησαν την ιστορία που έζησε ο μικρός ήρωας του βιβλίου, μίας ιστορίας ξεχωριστού συμβολισμού που στέλνει ένα μήνυμα, κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top