ΣΟΚΑΡΕΙ σελίδα στο Facebook-«Σκυλιά του πολέμου» εξυμνούν τη χούντα και κάνουν μαθήματα εικονικών πνιγμών

Δηλώνουν ότι είναι αστυνομικοί και κάνουν ανατριχιαστικές αναρτήσεις

Ένα προφίλ που σοκάρει έφτιαξαν στο διαδίκτυο άτομα που υποστηρίζουν ότι είναι αστυνομικοί και υπογράφουν ως τα «Σκυλια του πολέμου».

Εξυμνούν τη χούντα, κάνουν μαθήματα εικονικών πνιγμών ενώ στρέφονται κατά των προσφυγόπουλων.

Η γενική γραμματέας διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζήτησε από την αστυνομία και την εισαγγελία να ερευνηθεί η υπόθεση.

Όπως θα δείτε και στο video, αυτή η ιστοσελίδα προκαλεί ανατριχίλα. Άνθρωποι που φέρονται ότι είναι αστυνομικοί υπογράφουν ως τα «Σκυλιά του Πολέμου» που επέστρεψαν. Μάλιστα αναφέρονται με απίστευτο τρόπο σε έναν συνάδελφο τους:

«Έχουμε συνταγή για γκέι συνάδελφο βραστό, με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα»

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, κάνουν και μαθήματα εικονικού πνιγμού:

«Σήμερα στα σκυλιά του πολέμου τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά! Μην το χάσετε -άλλη μια τεράστια κοινωνική προσφορά».

Μόλις η γενική γραμματέας είδε στην εφημερίδα «το Ποντίκι» το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ζήτησε αμέσως την παρέμβαση του εισαγγελέα και της αστυνομίας.

«Το παρέπεμψα στον εισαγγελέα ρατσιστικού εγκλήματος όπως και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το κοινοποίησα βέβαια και στον κύριο Τόσκα (για την περίπτωση που πραγματικά πρόκειται για αστυνομικούς) και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου» δήλωσε στο Star η κυρία Μαρία Γιαννακάκη, τονίζοντας πως «δεν μπορούμε να συγχέουμε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης με τη ρητορική  του μίσους. Πρέπει να διακρίνουμε που τελειώνει η άποψη του καθενός από εμάς και που αρχίζει η σπορά του μίσους η προσβολή της προσωπικότητας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων».

Το Facebook κατέβασε αμέσως την ιστοσελίδα, ενώ αστυνομικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των ανθρώπων που έγραψαν αυτό το περιεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top