ΑΥΤΟΨΙΑ STAR στο Ακρωτήρι: Μέσα στο χώρο όπου δολοφονήθηκε άγρια με τσεκούρι άστεγος

Ναρκωτικά, εγκληματικότητα και ανθρώπινη εξαθλίωση στο «παραλιακό γκέτο» του «Άγιου Κοσμά»

Χρειάστηκε να δολοφονηθεί ένας άνθρωπος για να βγουν στην δημοσιότητα οι εικόνες εγκατάλειψης στο Ακρωτήρι στη περιοχή του Αγίου Κοσμά. Πίσω από τα ερειπωμένα κτίρια κρύβεται μια τραγική πραγματικότητα. Η πλήρης εγκατάλειψη και ένα πεδίο δράσης για να διαπράττοντα εγκλήματα.

Η αυτοψία με την κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα, 24 ώρες μετά από μια άγρια δολοφονία απλά επιβεβαίωσε την τραγική πραγματικότητα.Την πλήρη εγκατάλειψη αλλά και τον φόβο.

Μπήκαμε μέσα στους μέχρι χθες αποκλεισμένους χώρους από την αστυνομία. Περάσαμε από ένα στενό διάδρομο όπου στα δεξιά μας μέσα στα μισογκρεμισμένα κτίσματα βρήκαμε επιπλωμένα δωμάτια.

Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ Ο 49ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Η σοκαριστική δολοφονία είχε απομακρύνει τους ανθρώπους που ζούσαν εκεί.

Φτάσαμε και στο σημείο της δολοφονίας. Όπως μπορείτε να δείτε οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα για να εντοπίσουν τον δράστη η τους δράστες έχουν πάρει αποτυπώματα από τους τοίχους πόρτες αλλά και από το σημείο όπου υπήρχε το τσεκούρι, το όπλο του εγκλήματος.

Όλη η περιοχή είναι γεμάτη με σκουπίδια και σκουριασμένα σίδερα, σκελετοί των εγκαταστάσεων που άλλοτε γνώριζαν μέρες δόξας.

Οι κάτοικοι αλλά και η δημοτική αρχή έχουν επισημάνει τους κίνδυνους που ελλοχεύουν τόσο για την δημόσια υγεία όσο και για την ασφάλεια των περαστικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top