Στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με την Ζήνα, μίλησε η παιδική φίλη του Παντελή Παντελίδη και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως την είχε υποστηρίξει όταν το παιδί της ήρθε αντιμέτωπο με καρκίνο.

«Με τον Παντελή γνωριστήκαμε στο σχολείο το 1996 και μέχρι το 2001 ήμασταν μαζί. Αυτό που έχω να θυμάμαι είναι αρχικά το χιούμορ του και στην συνέχεια ότι ήταν ένα σεμνό και καλό παιδί. Ήμασταν μαζί από Α Γυμνασίου μέχρι και Γ Λυκείου. Κάναμε πάρα πολύ παρέα και έχουμε περάσει πολλές ωραίες στιγμές.

Ο Παντελής το είχε το σταριλίκι μέσα του. Αν δεν γινόταν τραγουδιστής, θα είχε γίνει ποδοσφαιριστής. Έπαιζε στην ΑΕΚ και τότε είχε και κοιλιακούς, είχε φανταστικό σώμα.

Σε όλες τις εκδρομές του σχολείου, κράταγε κιθάρα και μας έπαιζε. Του άρεσε. Ήταν η ζωή του αυτή», είπε και πρόσθεσε «Συναντηθήκαμε αρκετά χρόνια μετά, όταν άρχισε να εμφανίζεται σε μαγαζιά. Τότε η κόρη μου νόσησε από καρκίνο. Συναντηθήκαμε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ. Είχε έρθει για να τραγουδήσει στα παιδιά. Εκεί είδε εμένα. Είχε σοκαριστεί με τα παιδιά που είχαν καρκίνο. Μου είπε τότε πως “ό,τι χρειαστείς εγώ θα είμαι δίπλα σου και οικονομικά και συναισθηματικά”.

Μάλιστα ο Παντελής ερχόταν στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα και έβλεπε μια 17χρονη θαυμάστριά του που έπασχε από καρκίνο και τώρα δεν είναι πια στη ζωή. Αυτό γινόταν αθόρυβα».

Tags: