«ΕΣΒΗΣΕ» ο 19χρονος Θανάσης Μυλωνάς στην Πάτρα– Σπαραγμός στο Facebook

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο

«ΕΣΒΗΣΕ» ο 19χρονος Θανάσης Μυλωνάς

Στα μαύρα ντύθηκε η Πάτρα, από το θάνατο ενός ακόμα νέου ανθρώπου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο.

Ο λόγος για τον 19χρονο Θανάση Μυλωνά, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης ενεπλάκη σε τροχαίο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρει το patrastimes, ο Θανάσης είχε σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως το θαύμα στο οποίο ήλπιζαν γιατροί και συγγενείς δεν έγινε.

Στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του, η σελίδα του στο facebook κατακλύστηκε από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του.

«Έκανες τα πάντα όλες τις δουλειές, ήξερες πολλά πράγματα για την ζωή ήσουν παρά πολύ καλό άτομο και κάτι παραπάνω από φίλος… Εχθές όλη την μέρα μαζί και μετά μαθαίνω πως ο Θάνος τράκαρε και λέω τι έγινε εδώ όλη μέρα μαζί πώς, ποτέ, γιατί?… Αδερφέ μου θα μείνεις στις καρδιές μας σαν ένας τεράστιος άνθρωπος και χαρακτήρας δεν έχω ξανά δει τέτοιον άντρα με τόσο σκληρή καρδιά που να αγαπά σαν μικρό παιδί και να κάνει τα πάντα γιατί θέλει να ζήσει την ζωή του με τρέλα μαθαίνοντας τόσα πράγματα…Καλό παράδεισο αδερφέ μου δεν σε ξεχνάμε ποτέ...», έγραψε ένας φίλος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top