Καρέ-καρέ η διάρρηξη καταστήματος στο Ν.Φάληρο-Ο «ποντικός» δεν άφησε ούτε λεπτό του ευρώ!

Για λίγα λεπτά διαφορά δεν τον πέτυχε μέσα η κοπέλα που άνοιγε το μαγαζί

Λεπτό προς λεπτό κατέγραψε τις κινήσεις ενός διαρρήκτη, κάμερα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, σε ταχυφαγείο στο Νέο Φάληρο. Ο διαρρήκτης πήρε χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ έψαξε να βρει στα συρτάρια του καταστήματος σακούλα για να καταφέρει να κλέψει και τα κέρματα.

Όπως θα δείτε και στο video, η ώρα είναι 5 παρά 10 το πρωί. Νέο Φάληρο. Νεαρός παραβιάζει την πλαϊνή πόρτα του καταστήματος, όπως βλέπετε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, και μπαίνει στο ταχυφαγείο. Γονατίζει και όταν σιγουρεύεται πως δεν είναι κανείς στο κατάστημα, κατευθύνεται γρήγορα προς την ταμειακή μηχανή.

Για αρχή... βάζει στο τσαντάκι του ένα κινητό τηλέφωνο, μετά ανοίγει την ταμειακή μηχανή και παίρνει τα χαρτονομίσματα. Τα μετράει, τα βάζει στην άκρη και ανοίγει στη συνέχεια τα συρτάρια, ψάχνοντας απ΄οτι φαίνεται να βρει, μεταξύ άλλων, και μια σακούλα προκειμένου να βάλει μέσα τα χρήματα και κυρίως τα κέρματα. Όταν την βρίσκει, τα αδειάζει με προσοχή για να μην του φύγει ούτε ένα 10λεπτο!

Φεύγοντας παίρνει και ένα τάμπλετ. Σηκώνεται προσεκτικά, κοιτάζει αριστερά, δεξιά, δένει κόμπο τη σακούλα με τα χρήματα και φεύγει από το ταχυφαγείο.... Λίγα λεπτά μετά η πρωινή υπάλληλος άνοιξε το κατάστημα.

«Ευτυχώς που δεν ήταν εδώ η κοπέλα που ανοίγει γιατί θα τον πετύχαινε μέσα. Απ ότι με ενημέρωσαν πήρε περίπου 400 ευρώ» δήλωσε η Αμαλία Χρυσοφάκη, ιδιοκτήτρια του ταχυφαγείου.

Η αστυνομία αναζητά το νεαρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top