Εκρηκτικό κλίμα σε κάθε συνεδρίαση της Χρυσής Αυγής – Η δίκη θα τελειώσει το 2019!

"Η αστυνομία κάνει τον διαιτητή"

Πρωτοφανή επεισόδια έγιναν το πρωί της Τρίτης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όταν ομάδα αντιεξουασιαστών μπήκε στην αίθουσα και παραλίγο να έρθει στα χέρια με μέλη του κόμματος, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Τέτοια επεισόδια και αντεγκλήσεις είναι πιθανόν να παρακολουθούμε κάθε λίγο και λιγάκι για την επόμενη διετία.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Στάθης, «είναι σαν να ανάβουμε σπίρτα μέσα σε μια αίθουσα με εκρηκτικά. Αυτή είναι η κατάσταση που ζούμε 22 μήνες τώρα που γίνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, που είναι έτοιμα να χτυπηθούν, ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο».

Ανάλογες εικόνες είχαμε δει και στον Κορυδαλλό, όταν κατηγορούμενοι για τους Πυρήνες της Φωτιάς, εισέβαλαν μέσα στο δικαστήριο, προσπαθώντας να επιτεθούν σε Χρυσαυγίτες.

Ο Παναγιώτης Στάθης, τόνισε ότι το κλίμα είναι εκρηκτικό, με αποτέλεσμα οι δικαστές να μην μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειάς τους και η κατάσταση να ξεφεύγει του ελέγχου ανά πάσα στιγμή.

«Η αστυνομία έκανε τον διαιτητή», πρόσθεσε ο ίδιος, εκτιμώντας πως η δίκη θα τελειώσει όταν η... Ελλάδα βγει στις αγορές! «Δεν χωράνε αστεία στην υπόθεση, αλλά όπως φαίνεται η δίκη θα τελειώσει σε 2 χρόνια», σημείωσε.

«Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει μια μάνα που περιμένει δικαίωση», σχολίασε από την πλευρά της, η κυρία Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top