ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ώρες για ζευγάρι στη Θεσπρωτία

Βρέθηκαν στα χέρια αδίστακτων κακοποιών

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ώρες για ζευγάρι στη Θεσπρωτία

Εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι τους και στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, έζησαν, τη νύχτα που πέρασε, μια 68χρονη γυναίκα και ο σύζυγος της 72 ετών, στο χωριό Βρυσέλλα Φιλιατών στη Θεσπρωτία.

Μετά τις 3 τα ξημερώματα, όπως κατήγγειλε το ζευγάρι στους αστυνομικούς, οι δύο άκουσαν τα σκυλιά να γαβγίζουν στην αυλή του σπιτιού τους. Ο 72χρονος, βγήκε για να δει τι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπος με 4 Αλβανούς κακοποιούς, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Με την απειλή σωματικής βίας, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον άνδρα και στη συνέχεια μπήκαν μαζί του στο σπίτι, όπου το ίδιο έκαναν και στην 68χρονη σύζυγο του, ώστε να τους ληστέψουν με την...ησυχία τους!

Οι 4 δράστες πήραν λεφτά, κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό του ζευγαριού, το οποίο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή "Γκουμάνη" Φιλιατών και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Οι έρευνες της ατυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top