Ένας από τους πιο σκληρούς βαρώνους ναρκωτικών που είχε ως κρησφύγετο μια απρόσιτη αγροικία στην Ανατολική Αττική συνελήφθη μετά από κινηματογραφική έφοδο της ΕΚΑΜ και της δίωξης ναρκωτικών.

Το Star κατέγραψε αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή την έφοδο της δίωξης ναρκωτικών και της ΕΚΑΜ, αλλά διακριτικά και από πολύ μεγάλη απόσταση, για να μην προκληθεί και το παραμικρό πρόβλημα που θα μπορούσε τυχόν να επηρεάσει την επιτυχή έκβαση της αστυνομικής επιχείρησης.

Ο δημοσιογράφος Βάϊος Σύρρος βρέθηκε στην απομονωμένη αγροικία. Ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα δάσος από ελαιόδεντρα και περιστοιχισμένη από  μια τεράστια πέτρινη μάντρα ύψους δύο μέτρων.  Ήταν ένα πραγματικό φρούριο με κάμερες ασφαλείας, συναγερμό  και γιγαντόσωμα σκυλιά για προστασία.

Τις τελευταίες ώρες, οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών σκάβουν την αγροικία εντατικά, αναζητώντας πλαστικά δοχεία αεροστεγώς κλεισμένα γεμάτα ηρωίνη. Η περιοχή εδώ και τέσσερις ολόκληρες μέρες είναι αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν τουλάχιστον 4 άτομα, ανάμεσά τους και τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας. Όλοι κυκλοφορούσαν με πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα και είχαν αδυναμία στα χρυσά κοσμήματα και την πλούσια ζωή.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην αγροικία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αν και ήταν οπλισμένα, δεν κατάφεραν να προβάλουν καμία αντίσταση.

Η πρώτη έρευνα στην αγροικία έφερε στο φως χαρτονομίσματα πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά και δεκάδες κιλά ναρκωτικών θαμμένα στην αυλή.  Η έρευνα αναμένεται να κρατήσει ακόμη για μέρες, καθώς ήδη οι αστυνομικοί  άρχισαν εκσκαφή και στον εξωτερικό χώρο, περιμετρικά της αγροικίας.

Tags: