Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, στο πλαίσιο υπόθεσης μαστροπείας. 38χρονος αστυνομικός διατάχτηκε από την υπηρεσία του να διαπιστώσει εάν σε νυχτερινό κέντρο της περιφέρειας, απασχολούνταν γυναίκες που εκδίδονταν.

Ο αστυνομικός πήγε στο νυχτερινό κέντρο, προσποιήθηκε τον πελάτη, τον πλησίασε μια σερβιτόρα, και έκανε σεξ μαζί της για να αποδείξει την παράνομη πράξη

«Μου άρεσε σαν άντρας, ήρθαμε πιο κοντά, χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης», υποστήριξε η σερβιτόρα στην εκπομπή του  Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον αστυνομικό!

«Την κέρασα ένα ποτό και εκείνη ενημέρωσε έναν άνδρα - ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα- μετά μου είπε ότι με ένα ακόμη ποτό, θα μου έκανε στοματικό έρωτα! Δέχθηκα και τη ρώτησα, αν έπρεπε να προκαταβάλλω το χρηματικό ποσό. Τότε εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντας μου, "στο τέλος" και ενημέρωσε τον ίδιο άνδρα, ο οποίος της παρέδωσε ακόμη μία μάρκα», είπε ο αστυνομικός , όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

«Θα μπορούσε από την αρχή που μου ζήτησε στοματικό έρωτα και με κέρασε ένα ποτό να με καταλάβει και όχι να προχωρήσει και στις υπόλοιπες ερωτικές πράξεις. Επωφελήθηκε από εμένα, ήταν εν ώρα υπηρεσίας και το εκμεταλλεύτηκε»,υποστήριξε από την άλλη πλευρά, η σερβιτόρα.

Ο αστυνομικός τόνισε ,σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι έπρεπε να της δώσει τα χρήματα για να βεβαιωθεί η παράβαση.

«Κατά τη διάρκεια της πράξης, τη ρώτησα "αν γίνεται και κάτι περισσότερο" και εκείνη μου απάντησε ότι αν την κερνούσα άλλα δυο ποτά, θα είχαμε ερωτική επαφή. Συμφώνησα, και τη ρώτησα "αν έπρεπε να προκαταβάλλω το ποσό" και έλαβα την ίδια αρνητική απάντηση. Στο τέλος των πράξεων, της έδωσα... 70 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Υπηρεσία μου», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Η υπόθεση της μαστροπείας πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί σε ένα χρόνο.   

 

Tags: