Ντροπή! Οδηγός κατέβασε μαθήτρια από το λεωφορείο μέσα στη βροχή… για 1 ευρώ

Τι καταγγέλει ο θείος της- Την ίδια ώρα οι επιβάτες στα ΜΜΜ έρχονται αντιμέτωποι συχνά με νεαρούς, οι οποίοι μπαίνουν μέσα και τα σπάνε!

Ένα ακόμη απάνθρωπο περιστατικό, με οδηγό να κατεβάζει μαθήτρια από το λεωφορείο, επειδή δεν είχε την κάρτα της μαζί, συνέβη αυτή τη φορά στην Κύμη. Την ίδια ώρα οι επιβάτες στα ΜΜΜ έρχονται αντιμέτωποι συχνά με νεαρούς, οι οποίοι μπαίνουν μέσα και τα σπάνε.

Για ώρα μέσα στη βροχή  περίμενε η 19χρονη μαθήτρια από την Κύμη. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ της γραμμής, της ζήτησε να πληρώσει 1,80 ευρώ για το εισιτήριο, αφού είχε ξεχάσει την κάρτα σπίτι της. Όμως εκείνη δεν είχε το ποσό και τελικά έμεινε στη μέση του πουθενά για... τιμωρία.

«Της είπε:

-Την κάρτα σου

-Δεν την έχω

-Θα βγάλεις εισιτήριο

-Δεν έχω λεφτά μαζί.  Έτυχε να μην έχει λεφτά μαζί και της λέει κατέβα κάτω» περιγράφει τον διάλογο ο θείος της μαθήτριας, Δημήτρης Βενιζέλος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιβάτες καταγγέλλουν ανάλγητη στάση από την πλευρά των ελεγκτών στα ΜΜΜ. 

«Μου έχει συμβεί να μην έχω εισιτήριο πάνω μου, έχω δει ελεγκτές να κυνηγάνε διάφορους οι οποίοι δεν έχουν εισιτήριο. Κατά την άποψη μου είναι ακραίο»

«Ένας άνθρωπος να ξεχαστεί, να μην έχει πάρει ένα εισιτήριο, να επιβιβαστεί, είναι βάρβαρο, εδώ πέφτει πείνα, να πληρώνει πρόστιμα και να τον κατεβάζουνε»

Την ίδια ώρα ορισμένοι επιβάτες υποστηρίζουν ότι κάνουν θυσίες προκειμένου να μην ανεβαίνουν στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο.

«Και εγώ δεν έχω μεταφορικό αλλά φροντίζω να έχω επάνω μου κάποια εισιτήρια για όποια μετακίνηση χρειαστεί να κάνω. Δηλαδή και ο κόσμος που πληρώνει εισιτήριο έχει δίκιο»

Δεν είναι όμως μόνο οι ελεγκτές που μπορεί να κατεβάσουν τους επιβάτες από τα μέσα. Οι επιθέσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα το να πας στη δουλειά σου ή το να γυρίσεις στο σπίτι σου, καμιά φορά να αποτελεί… ρίσκο όπως λένε.

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top