Η αλήθεια για τον 6χρονο που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Κηφισιά-Τι λέει στο STAR ο διαχειριστής της πολυκατοικίας

ΦΩΤΟ από το σημείο-Πρώτη ανάρτηση: 11-02-2017 19:50

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον τέταρτο όροφο στην οδό Ζηρίνη, στην Κηφισιά.

Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ κάνεις δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες της πτώσης.

«Ο πατέρας του μικρού γύρω στις 12 μου είπε πως το κεφάλι είναι εντάξει και πως τα πόδια είχαν κάποιο θέμα και θα το πήγαιναν στο Παίδων» είπε στο STAR μεταξύ άλλων o Παναγιώτης Αδάμης, διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Όσον αφορά στο πώς κατάφερε να γλιτώσει από μια τέτοια πτώση το παιδί, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας εξηγεί πως την πτώση του παιδιού ανέκοψαν τα δέντρα που βρίσκονταν στην αυλή, ενώ σημαντικά βοήθησε και το γεγονός πως ο 6χρονος έπεσε στο χώμα που ήταν ακόμα νωπό.Ο 6χρονος ευτυχώς δεν έπεσε πάνω στο τσιμέντο, ενώ στάθηκε τυχερός καθώς και η τέντα του κάτω ορόφου ήταν μαζεμένη και δεν ανέτρεψε την πορεία της πτώσης.

Οι γονείς είχαν πάρει μέτρα, είχαν βάλει κάγκελα και πλέγμα. Αλλά τα παιδιά λίγο να τα αφήσεις….» πρόσθεσε.

Ο μικρός ήταν μέσα στο διαμέρισμα μαζί με τους γονείς του και την 9χρονη αδερφή του. Για άγνωστο λόγο βγήκε στο πίσω μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Από την μια στιγμή στην άλλη το κακό έγινε και το παιδί βρέθηκε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε γρήγορα η μητέρα η οποία και έσπευσε να κατέβει κάτω για να δει το παιδί, μαζί με μία γειτόνισσα και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Οι γιατροί του ΚΑΤ διαπίστωσαν αρχικά ότι είχε σπάσει τα πόδια του και είχε χτυπήματα στο θώρακα αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του. Αμέσως ο 6χρονος διασωληνώθηκε και μπήκε στο χειρουργείο.

Δυστυχώς όμως ο μικρούλης είχε χτυπήσει πολύ πιο σοβαρά. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του είναι κρίσιμη και ήδη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top