Η Βίκυ Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας του Τσοχατζόπουλου: "Δεν θα τον αφήσω να πεθάνει"

«Τον ευχαριστώ για τις αναμνήσεις… με αυτές ζω!»

 «Τον ευχαριστώ για τις αναμνήσεις… με αυτές ζω!» είπε η Βίκυ Σταμάτη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στην υγεία του: «Δεν θα επιτρέψω να ταλαιπωρείται και να πεθάνει είτε στο νοσοκομείο είτε στη φυλακή», δήλωσε.

«Ο Άκης δεν έπρεπε να μπει στη φυλακή» είπε στη συνέχεια η Βίκυ Σταμάτη ενώ αναφέρθηκε και στην ένταση που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο δικαστήριο.

«Ο Τσοχατζόπουλος ξέσπασε στους φρουρούς γιατί τον βασάνιζαν και δεν με άφηναν να τον πλησιάσω στο έδρανο», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι   ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Παγορόπουλος, είχε πει μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr: «Ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε θρόμβος από τα προβληματισμένα πόδια του από φλεβικές θρομβώσεις θα μπορούσε να αποσπαστεί και να ταξιδέψει προς τα πάνω, είτε στην καρδιά είτε στον εγκέφαλο είτε στα μάτια. Άλλωστε αυτό έχει γίνει άλλες δυο φορές και γλύτωσε στο πάρα δυο. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν βγει αυτός ο άνθρωπος ή θα πεθάνει μέσα στη φυλακή μέχρι να τον πάνε στο νοσοκομείο ή από το νοσοκομείο του Αγ. Παύλου θα πεθάνει μέχρι να τον πάνε στο άλλο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να ξεπεράσει τους κινδύνους που εγκυμονεί η ασθένεια του. Είναι προδιαγεγραμμένη η κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top