ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ οι αγρότες – Σκληραίνουν στάση και κατεβαίνουν στην Αθήνα

Άκαρπη η συνάντηση τους με την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης

Άκαρπη απέβη η συνάντηση που είχαν οι αγρότες με την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες δεν τα βρήκαν με την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης ούτε στο φορολογικό, ούτε στο ασφαλιστικό, ούτε και στο θέμα του κόστους παραγωγής, γι’αυτό και προειδοποιούν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και θα κατέβουν στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, «έμφραγμα» επικρατεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες όλης της χώρας, εξαιτίας των μπλόκων.

Το βράδυ της Πέμπτης ένταση και ταλαιπωρία επικράτησε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Οι αγρότες απέκλεισαν τους δρόμους, οι οποίοι οδηγούσαν στο αεροδρόμιο, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν, με μεγάλες καθυστερήσεις, μέσω της μοναδικής παρακαμπτηρίου οδού. Ο κόσμος προσπαθούσε με τα πόδια να κουβαλήσει τις αποσκευές  για να προλάβει τις πτήσεις, ενώ δεν έλειψε και η ένταση ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι αγρότες σταμάτησαν τον αποκλεισμό και επέστρεψαν ξανά στα Πράσινα Φανάρια, όπου και θα τα αποκλείσουν έως και την ερχόμενη Τέταρτη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έκλεισε από αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κόμβος στο Χέρσο, ο οποίος οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Οι αγρότες ζήτησαν να συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου όμως καταγγέλλουν ότι δεν πήραν απάντηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top