Η θρυλική Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση ψάχνει αγοραστή! Ψήνεσαι;

Το ιστορικό αυτοκίνητο είχε βγει ξανά στο σφυρί, ωστόσο είχαν βάλει φρένο εργαζόμενοι από την Ολυμπιακή

Σε νέα δημοπρασία θα βγει η συλλεκτική Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση. Ο προηγούμενος διαγωνισμός ακυρώθηκε  μετά από παρέμβαση του συλλόγου εργαζομένων στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ισχυρίζονται ότι το αυτοκίνητο έχει ιστορική αξία και δεν πρέπει να δημοπρατηθεί…

Αναλυτικότερα...

Ο δικηγόρος Γιάννος Γραμματίδης ήταν ο άνθρωπος που χτύπησε με 25.000 ευρώ την θρυλική Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση τον περασμένο Οκτώβριο. Λίγο πριν πάρει όμως το κλειδί στο χέρι ενημερώθηκε ότι οι εργαζόμενοι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσαν να ακυρωθεί η δημοπρασία.

Το θρυλικό αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Ωνάση είχε αφήσει ιστορία στην εποχή του. Αγοράστηκε το 1972 και η τιμή αγοράς του ήταν 250.000 δραχμές ποσό αστρονομικό για την εποχή, αν σκεφτεί κανείς ότι το μεροκάματο ήταν μόλις 70 δραχμές!

Ήταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο με λευκό σαλόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στις 22 Φεβρουαρίου η δημοπρασία θα επαναληφθεί. Ο Γιάννος Γραμματίδης έχει σκοπό να διεκδικήσει ξανά τη Mercedes του γιου του Αριστοτέλη Ωνάση. Αν πάρει το αυτοκίνητο, η Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση θα κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους της Αθήνας μετά από 44 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top