Έκλεψε αυτοκίνητο και πήρε "σβάρνα" τους δρόμους

Χάραξε πορεία καταστροφής

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στην Καλαμάτα. Φοιτήτρια σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός. Του το έκλεψε και στη συνέχεια τράκαρε συνολικά 6 αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στο βίντεο θα δείτε τους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων να έχουν βγει στο δρόμο και να κοιτούν το χάος. Οι αστυνομικοί δεν ήξεραν από που να αρχίσουν να παίρνουν καταθέσεις. Αυτό το προκάλεσε ένα κορίτσι μόλις 24 ετών.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε μια τρελή πορεία αυτοκινήτου που κατάφερε να κλέψει από έναν ανυποψίαστο οδηγό και να κινηθεί  περνώντας από κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους.

Η κοπέλα πέρασε από τρεις κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας. Η ώρα ήταν 10 το βράδυ και οι περαστικοί έτρεχαν να σωθούν.

Χτύπησε στο διάβα της μια σειρά από σταθμευμένα αυτοκίνητα με τους περαστικούς να τρέχουν πανικόβλητοι και μετά από μια διαδρομή αρκετών μέτρων στο κέντρο, άφησε πίσω της συντρίμμια, παρασύροντάς ακόμη και πινακίδες στο υπό ανάπλαση τμήμα της οδού Αριστομένους.

Αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τη συλλάβουν. Συνολικά, προκάλεσε ζημιές σε έξι αυτοκίνητα. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, παρακώλυση συγκοινωνιών, παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και φθορά ξένης περιουσίας.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top