Πήγε να βγάλει μια λάμα από το πόδι, ΠΕΘΑΝΕ και όλοι προσπαθούν να βγουν λάδι- ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Παραμένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα για τον άδικο χαμό της Ελένης Αρβανιτάκη από την Ζάκυνθο!

Αποκλειστικές πληροφορίες για το πόρισμα που αφορά στο θάνατο της Ελένης Αρβανιτάκη από τη Ζάκυνθο, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Αρβανιτάκη ήταν μητέρα δύο παιδιών, η οποία πήγε για μια απλή επέμβαση στο νοσοκομείο ώστε να βγάλει μια λάμα από το πόδι της και έχασε τη ζωή της, χωρίς κανείς να καταλάβει πως και γιατί!

Όπως είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, «η επιτροπή ελέγχου διέγνωσε: υψηλή κατάρτιση προσωπικού, τήρηση ορθής πρακτικής, βρήκε σωστά συντηρημένο τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν ανίχνευσαν κανένα λοιμογόνο παράγοντα».

Άρα τι έφταιξε και η ατυχή μητέρα έχασε τη ζωή της, ενώ πήγε για μια απλή επέμβαση στο πόδι, παραμένει ένα μυστήριο!

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ξεκινήσει και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) στο νοσοκομείο. Eπίσης, κλιμάκιο από το Αττικό θα μεταβεί στο νησί για να δώσει οδηγίες, ώστε να ανοίξουν μετά από δύο μήνες τα χειρουργεία.

«Η οικογένεια της Ελένης Αρβανιτάκη πρέπει να μάθει την αλήθεια.... να μάθει τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή της τόσο άδικα», σχολίασε από την πλευρά της,  η κυρία Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top