ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ο χειμώνας φέτος! Έρχεται νέα κακοκαιρία-ΔΕΙΤΕ πότε

Αναλυτική πρόγνωση

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ο χειμώνας φέτος! Έρχεται νέα κακοκαιρία-ΔΕΙΤΕ

Πρόσκαιρη και σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, με τα φαινόμενα να παρουσιάζουν τοπικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Αιγαίο, την κεντρική και δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, και την βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -1 έως 11, στη κεντρική και νότια από 2 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 14, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 7 έως 14, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 14.

Οι άνεμοι στο βόρειο, κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το διήμερο Παρασκευή 10 και Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου, αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού με περισσότερες βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, περαιτέρω ενίσχυση των βορείων ανέμων και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top