ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ στις ουρές για λίγα ευρώ- Στο έλεος της κρατικής αδιαφορίας

Προσωπικές ιστορίες συμπολιτών μας που σοκάρουν

Δεν φτάνει η ταλαιπωρία την οποία υφίστανται οι συγκεκριμένοι συμπολίτες μας. Ορισμένοι, αν και περίμεναν επί ώρες στην ουρά, ανακαλύπτουν την τελευταία στιγμή πως δεν μπορούν να πάρουν το επίδομα. Η αιτιολογία προκαλεί δίκαιη οργή.

Ο 52χρονος Νίκος Φωκάς, πατέρας τριών παιδιών, έχασε την ψυχραιμία του όταν του είπαν πως παρότι δεν έχει κανένα εισόδημα ο ίδιος και η γυναίκα του δεν δικαιούται το κοινωνικό επίδομα επειδή η κόρη του την οποία μέχρι πέρσι φιλοξενούσε βρήκε δουλειά..

Ο 57χρονος Χάρης Τσοπάνος εξομολογείται στην κάμερα του Star «αν δεν μπουν τα χρήματα να μας το πουν τουλάχιστον να ξέρουμε. Είμαι απογοητευμένος είμαι απελπισμένος. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τους άνεργους».

Ο Χάρης είναι εδώ και εννέα χρόνια άνεργος. Η προϋπηρεσία που έχει στο λιανικό εμπόριο είναι σημαντική. Όμως στα 57 δεν είναι εξαιρετικά πιθανό να μπει στην αγορά εργασίας όπως λέει. Η καθημερινότητα του έχει γίνει ανυπόφορη.

Η θέρμανση για τον 57χρονο άνεργο μοιάζει με απρόσιτη πολυτέλεια. Την ίδια ώρα, το κράτος δεν σταματά τις κακόγουστες φορολογικές φάρσες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top