Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν σήμερα την 16χρονη Σταυρούλα οι γονείς της, οι συμμαθητές της αλλά και οι καθηγητές της από το 5ο Λύκειο Γλυφάδας.

Όπως νωρίτερα σας έγραψε αποκλειστικά το star.gr, η νεαρή μαθήτρια «έσβησε» ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της, προκαλώντας σοκ σε όλους με τον αιφνίδιο και απρόσμενο θάνατό της.

Η κηδεία της 16χρονης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, όπου όλοι πήγαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στο 16χρονο αγγελούδι.

Το star.gr επικοινώνησε με εκπαιδευτικό της Γλυφάδας και φίλο της οικογένειας της Σταυρούλας, του οποίου η μικρή κόρη ήταν συμμαθήτρια με την Σταυρούλα, και μας μετέφερε τις συγκλονιστικές σκηνές που έλαβαν χώρα στην κηδεία.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ

«Όλη η Γλυφάδα ήταν στην κηδεία, ο Μητροπολίτης, οι ιερείς, όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς. Μίλησαν πολλοί εκπαιδευτικοί. Μάλιστα ένα γκρίζο περιστέρι φτερούγισε πάνω από το φέρετρο. Ήταν πολύ παράξενο. Στάθηκε πάνω στο φέρετρο, φτερούγισε και ξαναγύρισε δυο φορές. Η μεγάλη αδερφή (της Σταυρούλας) κρατούσε το μικρό αδερφάκι και το αγκάλιαζε κλαίγοντας».

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

Όπως μας περιέγραψε ο φίλος της οικογένειας της 16χρονης, η κόρη του (που ήταν συμμαθήτρια με την Σταυρούλα), όπως και πολλά άλλα παιδιά ήταν μπροστά όταν συνέβη το μοιραίο:

«Ήταν μπροστά όταν έσβησε. Τραβάγανε video εκείνη την ώρα για τα μαλλιά της, για το “τι ωραία που είναι τα μαλλιά μου”. Ένα λεπτό πριν. Και ξαφνικά η Σταυρούλα λιποθυμάει, ενώ πριν μιλούσανε και γελούσανε».

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΟ

Τέλος, ο εκπαιδευτικός και φίλος της οικογένειας, δήλωσε στο star.gr πως οι γονείς της 16χρονης που είναι συνάδελφοι του δάσκαλοι και οι δυο, «είναι πάρα πάρα πολύ δυνατοί. Πιστεύουν πολύ στην εκκλησία, στην Ανάσταση και στην αιώνια ζωή. Ότι θα ξαναβρεθούν όλοι μαζί».

Μάλιστα μας είπε πως έχουν άλλα πέντε παιδιά (2 μικρά αγόρια και 3 μεγάλα κορίτσια), τα οποία «είναι όλα καταπληκτικά, εξαιρετικά. Πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια».

Να αναφέρουμε τέλος, πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε ο ξαφνικός θάνατος της 16χρονης μαθήτριας, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

 

 

 

Tags: