ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ των ληστών με τα χρηματοκιβώτια - Έκαψαν τα αυτοκίνητα διαφυγής τους

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας-Πρώτη ανάρτηση: 08-02-2017 08:24

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη κινητοποίηση που ήταν σε εξέλιξη στις Αφίδνες, όπου κάηκαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία και εικάζεται ότι είναι τα οχήματα διαφυγής των ληστών που εισέβαλαν νωρίς το πρωί σε εργοστάσιο αλεύρων στα Οινόφυτα και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, πρόκειται για ένα αγροτικό αυτοκίνητο κι ένα τζιπάκι, τα οποία εντοπίστηκαν να καίγονται σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους.

Το πρώτο βρέθηκε στην Αγίου Μερκουρίου στις Αφίδνες και το δεύτερο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Νωρίτερα στις 04:00 τα ξημερώματα, πέντε κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε ένα τζιπάκι, εισέβαλαν σε επιχείρηση αλεύρων στα Οινόφυτα με βαρύ οπλισμό και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα, κατευθύνθηκαν στο σημείο που ήταν το χρηματοκιβώτιο.

Οι αδίστακτοι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε ένα αγροτικό και διέφυγαν με κατεύθυνση προς τον Αυλώνα.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Star ερευνά τώρα αν τα δύο οχήματα που κάηκαν στις Αφίδνες είναι τα οχήματα με τα οποία διέφυγαν προς τη δυτική Αττική (Μενίδι) οι ληστές, τα οποία και έκαψαν, θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Εγιναν αναζητησεις, αλλά δεν εντοπίστηκαν, μέχρι που στις 5 και μισή το ξημέρωμα, η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει μια πυρκαγιά σε ένα αυτοκίνητο.

 

Τα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποίησαν η ληστές είναι ένα τζιπ X5 και ένα αγροτικό.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν, η σπείρα που έχει αδυναμία στα χρηματοκιβώτια και τις μεγάλες εταιρείες, να μην είναι μόνο μια. Προσπαθούν να εντοπίσουν κοινά σημεία στον τρόπο δράσης τους, ώστε να οδηγηθούν στην ταυτότητά τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top