Δεν θα βρεθούν τελικά ενώπιον του δικαστηρίου ο λέκτορας και η 21χρονη φοιτήτρια οι οποίοι όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, εμπλέκονται σε μια πολύ περίεργη και πρωτόγνωρη στα πανεπιστημιακά χρονικά υπόθεση.

Το περιστατικό, συνέβη την περασμένη Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ, εντός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η νεαρή φοιτήτρια, βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές την Πέμπτη λίγο μετά τις 21.00, μπροστά στο ασανσέρ στο χώρο του Πανεπιστημίου, γεμάτη αίματα και σε άθλια κατάσταση. Γρήγορα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Πληροφορίες ανέφεραν πως η κοπέλα πήγε στο γραφείο του λέκτορα και αυτός της επιτέθηκε χτυπώντας την άγρια στο πρόσωπο και εξαπολύοντας απειλές και βρισιές.

Η φοιτήτρια μήνυσε τον 50χρονο λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Ο λέκτορας από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και κατέθεσε και αυτός μήνυση στην φοιτήτρια για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, όμως τελικά η υπόθεση δεν συνεκδικάστηκε (όπως αρχικά είχε αποφασιστεί), καθώς καθηγήτρια και λέκτορας τα βρήκαν και έληξε εκεί το θέμα.

Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν πάντως στον άγριο τσακωμό, δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

 

 

Tags: