Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου, υπόθεση εξαπάτησης σε γηροκομείο του Αγρινίου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα σε βάρος μιας 34χρονης ημεδαπής, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός της.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Ιανουαρίου, ο συνεργός της 34χρονης τηλεφώνησε σε προϊσταμένη γηροκομείου στο Αγρίνιο, στην οποία παρουσιάστηκε ως διευθυντής τραπεζικού καταστήματος και την ενημέρωσε πως εκκρεμεί δωρεά ύψους 28.000 ευρώ στο ίδρυμα. Στη συνέχεια της απαίτησε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό που της υπέδειξε, με δικαιούχο την 34χρονη δράστιδα. Η παθούσα πείστηκε αρχικά από τους ισχυρισμούς του δράστη και πρόεβη σε κατάθεση του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της 34χρονης, ωστόσο έπειτα διαπίστωσε την απάτη και ακύρωσε την κατάθεση της.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία της 34χρονης ως δικαιούχου του τραπεζικού λογαριασμού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της δράστιδας θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού της.