Πήγε για διακοπές στην Αλόννησο και άνοιξε η γη και τον κατάπιε! ΘΡΙΛΕΡ με 30χρονο Θεσσαλονικιό

Όλες οι εξελίξεις γύρω από την μυστήρια εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαϊλίδη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Νέες μαρτυρίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το θρίλερ του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαϊλίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Αλόννησο, όπου είχε πάει για διακοπές με την κοπέλα του!

Όλα έγιναν το βράδυ της 30ης Αυγούστου, όταν μέσα σε λίγα λεπτά σβήστηκαν από προσώπου γης τα ίχνη του Γιώργου.

Σε μια κρίση πανικού, ο 30χρονος έχασε τον κόσμο γύρω του. Με τάσεις φυγής, ανέβηκε σε ένα αλιευτικό σκάφος που βρήκε στο λιμάνι του νησιού κι έλυσε τα σχοινιά. Εκείνη την ώρα δύο ερασιτέχνες ψαράδες που βρίσκονταν σε ένα φουσκωτό σε κοντινή απόσταση, υπέθεσαν πως είναι κλέφτης και το ένα έφερε το άλλο…

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», από τις μέχρι τώρα έρευνες φαίνεται ότι  κάποιοι επιτέθηκαν στον άτυχο νέο και ευθύνονται για τον χαμό του.

"O ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΛΕΓΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ"

Ένας από τους ψαράδες που είδε για τελευταία φορά τον Γιώργο Καραμιχαϊλίδη υποστήριξε πως νωρίτερα το μοιραίο βράδυ είχε βγει με το φουσκωτό στα ανοιχτά για ψάρεμα με τον φίλο του και το παιδί του. Επέστρεψαν γύρω στις εννιά το βράδυ και ο φίλος του έφυγε για να συνοδέψει το γιο του στο σπίτι, με σκοπό να ξαναγυρίσει. Τότε είδε κάποιον να μπαίνει στο διπλανό καΐκι!

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν συγγενής του ιδιοκτήτη, μετά όταν είδα ότι πήγε να το κλέψει, κατάλαβα. Πριν δύο χρόνια είχαμε ληστείες με καλάσνικοφ στην Αλόννησο, δεν μπορείς να ψυχολογήσεις τον άλλον μέσα στη νύχτα και πως θα αντιδράσει. Ήξερα εγώ αν είχε όπλο; Αν με άδειαζε εμένα δηλαδή, τι θα έλεγαν τώρα; Ο τύπος έπεσε στη θάλασσα, από εκεί και πέρα έπρεπε να καλέσω τη Λιμενική Αρχή και αυτόν που είχε το σκάφος», τόνισε.

Γύρω στις δέκα, ο φίλος του γύρισε στο λιμάνι, πλησίασαν το καΐκι και ρώτησε τον Γιώργο τι γύρευε εκεί. «Αυτός τότε έπεσε στη θάλασσα και εγώ γύρισα πίσω και έσβησα τη μηχανή. Δεν έκανα κάτι δηλαδή ασυνήθιστο. Εγώ πήγα να βγω έξω με πλάγιο τρόπο μπας και ασχοληθεί με το καΐκι εκεί και ειδοποιήσω τις Αρχές. Εφόσον δεν τα κατάφερα, ξαναγύρισα γιαλό, σταμάτησα, έσβησα τη μηχανή, πήρα τα κλειδιά, τα πέταξα έξω, δεν τον βλέπαμε πουθενά και παίρνω τηλέφωνο κατευθείαν. Αυτός ήταν πιο πέρα και έλεγε κάτι ασυναρτησίες. Άντε βγάλε άκρη…».

Στο ερώτημα «με ποιο τρόπο ο φίλος του απώθησε τον Γιώργο;» όταν εκείνος πλησίασε το φουσκωτό, απάντησε: «Δεν είδα. Αυτός ήταν στην πρύμνη, εγώ ήμουν στο κέντρο όπου είχα σβήσει τη μηχανή και κρατούσα το σκάφος από το δίπλα σκάφος να μην μας φύγει. Του είπε "φύγε από εδώ" και δεν νομίζω να τον ακούμπησε. Τράβηξε τον σάκο του γιατί ήταν πιασμένος στο σκάφος. Μετά ο Γιώργος τον πήρε και έφυγε. Ούτε αντίδραση έφερε, ούτε τίποτα. Εξαφανίστηκε. Και ήξερε πάρα πολύ καλό κολύμπι. Ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να τρέξω να τον πιάσω. Δεν θα τον έφτανα. Ήταν καλύτερος κολυμβητής από εμένα».

Ισχυρίστηκε ακόμα πως μόλις ο σάκος του Γιώργου βάρυνε επειδή βράχηκε, τον άφησε και έβγαλε τα ρούχα του τα οποία βρέθηκαν την άλλη μέρα. «Λένε για εμάς που μπλέξαμε χωρίς να έχουμε κάνει κάτι. Η φίλη του τι έκανε; Της είπε ότι πάει μια βόλτα. Πού πας; Παίρνεις και τον σάκο μαζί. Που πας; Δεν τον ακολουθείς; Κάτι να κάνεις. Να δεις τι γίνεται. Αφού ήξεραν το πρόβλημα που είχε το παιδί. Εγώ νομίζω ότι έφυγε από την Αλόννησο την άλλη μέρα το πρωί και είναι μια χαρά…», πρόσθεσε ο ίδιος.

"ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ"

Ο δύτης Βαγγέλης Παπατζητζές μίλησε για τις έρευνες που διενήργησε στην περιοχή του λιμανιού της Βότσης για δεκαπέντε μέρες. Όπως είπε «το επόμενο πρωί μετά την εξαφάνιση του Γιώργου, βρήκα τη μπλούζα του αγνοούμενου στην είσοδο του λιμανιού. Τη δεύτερη μέρα των ερευνών, βρήκα τη βερμούδα και το εσώρουχο του, δέκα μέτρα μακριά από εκεί που βρέθηκε η μπλούζα μέσα στο λιμάνι». Ο δύτης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα ρούχα να τοποθετήθηκαν εκεί!

"ΑΚΟΥΣΕ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ"

Ένας ακόμη σημαντικός μάρτυρας υποστήριξε στην ίδια εκπομπή ότι άκουσε φωνές περίπου στη μία τα ξημερώματα, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του νεαρού Θεσσαλονικιού, από μια σπηλιά πολύ κοντά στο λιμάνι της Βότσης. Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου ξεκαθάρισε πως οι φωνές ακούστηκαν από την πλευρά του  γκρεμού ή της σπηλιάς,  που βρίσκεται  δεξιά του λιμανιού. Δεν αποκλείει το γεγονός οι αντρικές φωνές να ακούστηκαν  από τη θάλασσα...

ΦΩΤΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top