Η εγκληματικότητα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ-«Με τύλιξαν με μια πετσέτα!»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στο STAR

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ

Η βία και ο τρόμος των ληστών «χτυπούν» τη πόρτα των ανυπεράσπιστων πολιτών και καταστηματαρχών που δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι περιγραφές των θυμάτων στο STAR!

Μέρα-νύχτα συμμορίες αδίστακτων κακοποιών τρυπώνουν στα σπίτια και αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους. Η κυρία Ευταξία ξεκλειδώνει την εξώπορτα της πολυκατοικίας και μας βάζει στο σπίτι της. Εκεί που λίγες ώρες νωρίτερα μπήκαν οι ληστές και της πήραν οτι είχε.

«Έκανα ότι κοιμόμουν, μου είπαν να μην κάνω τίποτα και να τους πω που είναι τα χρήματα! Στην συνέχεια με ένα κατσαβίδι μου είπαν να μην σηκωθώ από το κρεβάτι και με τύλιξαν με μια πετσέτα!» είπε η ίδια στην κάμερα του STAR.

Στο Μοσχάτο, οι πολίτες βιώνουν έναν εφιάλτη, ενώ οι ιδιοκτήτες βλέπουν τις περιουσίες τους να λεηλατούνται. Ο κύριος Τάσος ήταν μέσα στον φούρνο όταν άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο κατάστημα του.

Λίγα τετράγωνα μακριά ο κύριος Αντώνης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή. Ήταν μια το μεσημέρι όταν άγνωστος άνδρας μπήκε μέσα στο σπίτι του και του ζήτησε.... πατατάκια...

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές της αστυνομίες οι συμμορίες «χτυπούν» δίχως έλεος. Στόχος τους να αρπάξουν ότι μπορούν φθάνοντας στο σημείο. Τα χρήματα που καταφέρνουν να βουτήξουν τα μοιράζονται, ενώ τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα τα ρίχνουν στη μαύρη αγορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top