ΑΥΤΟΨΙΑ STAR στο κέντρο της Αθήνας: Πορνεία, ναρκωτικά,παρεμπόριο και ανθρώπινη εξαθλίωση!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Τρόμος επικρατεί το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα δείτε στην αυτοψία του STAR και του Βαγγέλη Γκούμα στα στενά της πόλης κυριαρχούν οι ιερόδουλες οροθετικές , τα ναρκωτικά, το παράνομο εμπόριο ενώ υπάρχουν δρόμοι που θυμίζουν κακόφημες συνοικίες στο Πακιστάν.

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα και οφείλουν να  προβληματίσουν τους πάντες, σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας

Γειτονιές της πρωτεύουσας πολύ κοντά από τις περιοχές όπου κυκλοφορόν ευυπόληπτοι πολίτες και οικογενειάρχες θυμίζουν τη νύχτα σε τριτοκοσμικές πόλεις.

Στη Σατωβριάνδου αλλά και στην 3η Σεπτεμβρίου οργιάζει η πορνεία. Εδώ όπου προκαλεί φρίκη η αποκάλυψη από τις ίδιες τις ιερόδουλες ότι είναι οροθετικές και μάλιστα αν τα χρήματα είναι καλά κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό!

Στα σκοτεινά δρομάκια οι άτυχοι «ματσωμένοι» πελάτες όπως λένε οι ιερόδουλες πέφτουν μετά την πράξη, θύματα ληστείας.

Οι προστάτες ψυχροί χωρίς φόβο μιλούν για τον τρόπο που ποτίζουν τις νεαρές κοπέλες με ναρκωτικά .Όλα για τα κέρδη τους.

Στους ορόφους των μισογκρεμισμένων κτιρίων μένουν σε άθλιες συνθήκες εκατοντάδες μετανάστες  χωρίς να γνωρίζει κάποιος αν έχουν μεταδοτική ασθένεια.

Στην οδό Γερανίου τη νύχτα βασιλεύει η παρανομία και το παραεμπόριο. Τα βανάκια ξεφορτώνουν παράνομα προϊόντα ενώ όταν ζητήσει κανείς από τους μεταφορείς τιμολόγια… παίρνει του… 2015!

Όλα όσα είδατε στο βίντεο γίνονται κάθε βράδυ και οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια. Ως πότε;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top