ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το Κωσταλέξι στο Πήλιο! Ο βίαιος γαμπρός και η κόρη της γυναίκας που πέθανε μιλούν στο Star

Διαψεύδουν τις κατηγορίες περί ασιτίας και έλλειψης φαρμάκων

Η κ. Μαρίνα και ο κ. Κώστας είχαν υπό την επίβλεψή τους την 80χρονη μητέρα της Μαρίνας. Η ηλικιωμένη, όμως, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα και με ενδείξεις ασιτίας, πιθανότατα χωρίς να έχει λάβει τη σωστή φαρμακευτική περίθαλψη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 80χρονη γυναίκα «απήχθη» από το σπίτι της και αναγκάστηκε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη με τη νοητικά καθυστερημένη κόρη της και τον βίαιο γαμπρό της σε μια τρώγλη, υπό άθλιες συνθήκες, ζώντας έναν καθημερινό εφιάλτη, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή σε νοσοκομείο του Βόλου.

Η κόρη κι ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας έχουν διαφορετική γνώμη από αυτή που υποστηρίζει η κοινωνική λειτουργός που έκανε αυτοψία στο σπίτι του ζευγαριού, στο οποίο έμενε η άτυχη ηλικιωμένη, και υποστήριξε ότι οι συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας δεν ήταν σωστές.

«Την προσέχαμε. Στο στόμα την τάιζα!» λέει η κόρη της στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Τίποτα δεν της έλειπε. Τα φάρμακα τα έπαιρνε κανονικά, φαγητό είχε, τα πάντα είχε. Ήμουν κοντά της συνέχεια, μέρα νύχτα. Η μητέρα μου ήρθε να μείνει με εμένα και τον Κώστα με τη θέλησή της».

 

 

«Η γελοιότητα και το ψεύδος είναι σε όλο τους το μεγαλείο» τονίζει ο κ. Κώστας, ο γαμπρός της ηλικιωμένης γυναίκας. «Όταν πήραμε την πεθερά μου, το 2013, την πήραμε σε κωματώδη κατάσταση, έτοιμη να πεθάνει. Τότε έμενε μόνη της. Οι συγγενείς που το παίζουν τόσο φιλόπονοι την είχαν παρατήσει. Η δε κοινωνική λειτουργός την είχε παρατημένη εντελώς! Δεν θα πρέπει να βγαίνουν και να εναντιώνονται. Έπαιξε ύπουλο παιχνίδι εναντίον μου!  Πήγε στο Α.Τ. Μηλιών και είπε ψέματα στην Αστυνομία ότι θα τη μαχαίρωνα. Ήρθε εδώ ο αστυνόμος, οπλισμένος σαν αστακός, με την κοινωνική λειτουργό. Αφού τέλειωσε την έρευνα, έπιασα την κοινωνική λειτουργό και της είπα: ‘είδες έναν άνθρωπο σε κατάρρευση. Είδες τα φάρμακά της; Ειδοποίησες το ΕΚΑΒ';»

«Υπάρχουν άλλοι συγγενείς, αλλά δεν βοηθάει κανέναν» συμπληρώνει η κ. Μαρίνα.

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι, φέρθηκαν πολύ σωστά στην 80χρονη, ήταν άνθρωποι που την αγκάλιασαν κι έκαναν ό,τι μπορούσαν, παρά τα πενιχρά τους εισοδήματα. Δεν κρύβονται, αλλά υποδέχτηκαν την κάμερα του Star στο σπιτικό τους, περιγράφοντας τα πράγματα από την πλευρά τους.

«Με τη σύνταξή της παίρναμε τα φάρμακά της» συνεχίζει η κόρη της ηλικιωμένης.

Περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί για το τι ακριβώς συνέβη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top