Το σπίτι έγινε ο τάφος τους-Βρήκε τους γονείς του νεκρούς μέσα στο αίμα-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Αργυρούπολης με την τραγωδία του ηλικιωμένου ζευγαριού

Νεκρό ζευγάρι Αργυρούπολη

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σε τριώροφη μονοκατοικία στην Αργυρούπολη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παππούς και η γιαγιά που ζούσαν στην οδό 25ης Μαρτίου 3, «έφυγαν» μαζί από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή... μόνοι και αβοήθητοι μέσα στο σπίτι τους.

Η υπόθεση αρχικά θύμιζε θρίλερ…. Ο γιος τους που διαμένει στο Σούνιο, τους έψαχνε εδώ και τρεις μέρες, αλλά δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα. Έτσι, μετέβη στην οικία τους και έσπασε το πίσω παράθυρο (που αρχικά φαινόταν παραβιασμένο) για να μπει μέσα, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

Το άψυχο κορμί της ηλικιωμένης μητέρας του ήταν στο υπόγειο, και του πατέρα του στο ισόγειο. Γύρω τους υπήρχε ένα λουτρό αίματος….

Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Πληροφορίες του Star, αναφέρουν πως ο 79χρονος έπαθε καρδιακό επεισόδιο, έπεσε και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι. Η συνομήλικη σύζυγός του η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ, τον είδε και προφανώς πάνω στην ταραχή της, έφυγε προς το υπόγειο, όπου βρέθηκε νεκρή. Το ζευγάρι δεν ήταν δεμένο και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν δολοφονήθηκαν, αλλά έφυγαν από παθολογικά αίτια.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ασφάλειας και ιατροδικαστής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top