Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Κοτύλη της Ξάνθης όταν ένα λεωφορείο χωρίς οδηγό έπεσε πάνω σε στάση που περίμεναν μαθητές.

Όπως αναφέρει το xanthi2 το λεωφορείο ήταν σταματημένο και ο οδηγός του παρέδιδε τις εφημερίδες στο περίπτερο του χωριού.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο όμως άρχισε να τσουλάει μόνο του στην κατηφόρα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους μαθητές που περίμεναν το σχολικό για τη Γλαύκη, τραυματίζοντας σοβαρά μια 14χρονη.

Το κορίτσι όπως έγινε γνωστό παρασύρθηκε από το λεωφορείο, έπεσε στο έρεισμα του δρόμου, πίσω από τα κάγκελα και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ το λεωφορείο συνέχισε την τρελή του πορεία και κατέληξε πάνω σε κατοικία την οποία διαπέρασε, καταστρέφοντάς την σε μήκος 3 μέτρων.

Η μαθήτρια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία. Έχει σκιστεί το πάνω χείλος της κι έχουν σπάσει τα δόντια της. Επίσης οι γιατροί έχουν εντοπίσει ένα αιμάτωμα εγκεφάλου που για την ώρα δεν εμπνέει ανησυχία, παρ’ όλ’ αυτά το παιδί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος.

Η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. 

Tags: