ΜΠΟΧΑ και ΚΟΝΤΡΑ στου Ζωγράφου- Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χωματερές από τα σκουπίδια!

Κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων μέχρι να λύσουν τις διαφορές τους, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και δημοτική αρχή

«Πνίγεται» στα σκουπίδια ο δήμος Ζωγράφου. Για έβδομη ημέρα δεν γίνεται η αποκομιδή, γιατί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα απέχουν από τα καθήκοντά τους και είναι σε κόντρα με τη δημοτική αρχή.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιώργος Σαραντάκος, «οι δρόμοι του Ζωγράφου έχουν μετατραπεί σε μικρές χωματερές. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ζητούν από το δήμο να τους δώσει γάντια, μάσκες κ.α. Ο δήμος προχώρησε την Τρίτη στην ανάθεση της προμήθειας των υλικών σε ανάδοχο».

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως η δημοτική αρχή συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων δημοτικών αρχών, «που στόχο έχει τη μείωση του κόστους εργασίας, αδιαφορώντας για την ασφάλεια και την υγεία μας. Προσπαθεί να προβοκάρει τις κινητοποιήσεις μας και δεν λέει κουβέντα για τα εμβόλια, τις ιατρικές εξετάσεις, το γιατρό εργασίας, τον τεχνικό ασφαλείας που θα έπρεπε να έχουμε...Η δημοτική αρχή του Δήμου Ζωγράφου στηρίζει την πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που ετοιμάζεται να καταργήσει τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Όπως συμπλήρωσε ο Γιώργος Σαραντάκος «πιστεύουμε το πρόβλημα να λήξει τις επόμενες μέρες και οι κάτοικοι να ανασάνουν».

«Ας το ελπίσουμε, γιατί τα σκουπίδια εγκυμονούν και πολλούς κινδύνους για την υγεία», σχολίασε από την πλευρά της η Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top