Ο… Πολάκης σέρνει κάρο με ασθενείς στην Λάρισα! Μαζί του αγρότες και ΠΟΕΔΗΝ –ΒΙΝΤΕΟ

Ευφάνταστα πανό από το «Καραβάνι της Υγείας» - Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω οι διαμαρτυρόμενοι

Στην Λάρισα χτυπά η «καρδιά» των κινητοποιήσεων. Αγρότες και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, έγιναν μια γροθιά και διαμαρτύρονται ενωμένοι, ζητώντας από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.

Γεωργοί και εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας μετέτρεψαν τις…  μπουλντόζες σε ασθενοφόρα, ενώ με ευφάνταστες αφίσες, σκίτσα και λεζάντες στα πανό τους, σατίρισαν καυστικά τους αρμόδιους υπουργούς Α.Ξανθό και Π.Πολάκη, όσο και τον Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα και τον υπ. Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ,Π.Καμμένο.

Με σύνθημα «εκσυγχρονίζουμε τις διακομιδές» οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, σατιρίζουν τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ και τα ασθενοφόρα του. Είναι τέτοια η κατάσταση, που στη Ρόδο, όπως αναλυτικά μεταδώσαμε την Τρίτη στο star.gr, αναγκάστηκαν να μεταφέρουν έναν νεαρό στο νοσοκομείο με.... παντζούρι, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Το «Καραβάνι της Υγείας» ξεκίνησε την πορεία του από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας με τρακτέρ και αγρότες και κατέληξε στην πλατεία της πόλης.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στην εκπομπή του Star, “Live U”, είπε πως «θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να βελτιώσουμε τις συνθήκες νοσηλείας και εργασίας για όφελος των ασθενών. Η κυβέρνηση μεταφέρει μια εικονική πραγματικότητα για την κατάσταση των δημοσίων νοσοκομείων, τα οποία έχουν καταρρεύσει. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ασθενείς σαν να είναι ο…  γάιδαρος του Χότζα. Τα νοσοκομεία σήμερα δεν έχουν χρήματα, προσωπικό, υλικά και μας λένε ότι έχουν πλεόνασμα! Αν είναι δυνατόν! Οι δανειστές λένε πως δεν θέλουμε να κόψουμε από τα νοσοκομεία και ο αρμόδιος υπουργός λέει ότι τα νοσοκομεία έχουν πλεόνασμα! Οι συνθήκες όμως νοσηλείας είναι τριτοκοσμικές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top