ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στους δρόμους! ΜΠΛΟΚΑ και ΤΡΑΚΤΕΡ σε όλη τη χώρα-ΟΥΡΕΣ στα τελωνεία

Το Star στην "καρδιά" των αγροτικών κινητοποιήσεων

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικότερες ενέργειες είναι οι αγρότες, οι οποίοι ενισχύουν τα μπλόκα και βγάζουν τα τρακτέρ σε ακόμη περισσότερα κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου. Για 6η μέρα παραμένει κλειστή η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Αθηνών, ενώ εκατοντάδες νταλίκες παραμένουν εγκλωβισμένες στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ…

Το πρωί της Τρίτης, στα Πράσινα Φανάρια, στη διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία, άναψαν τα αίματα, όταν οι αγρότες προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό!

Πολύ μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στο τελωνείο Ευζώνων. Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας κατέλαβαν αιφνιδιαστικά την Δευτέρα τον κόμβο της Ειδομένης, αλλά και τις παρακαμπτήριους οδούς.

Τη στάση τους σκληραίνουν και οι Σερραίοι αγρότες. Το μεσημέρι της Τρίτης περίπου 100 άτομα έφτασαν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στο Τελωνείο του Προμαχώνα,  όπου ήδη βρίσκονταν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση...

Στη Νίκαια, οι αγρότες του μπλόκου επαναλαμβάνουν καθημερινά τους δίωρους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης ,ενώ  για 6η μέρα παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα. Εκ νέου έκλεισε την Τρίτη για δύο ώρες η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, ενώ σε συμβολικό αποκλεισμό 12.00 -14.00 το μεσημέρι, προχώρησαν οι αγρότες στα διόδια των Μαλγάρων. Το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική Κορίνθου- Πατρών, έμεινε κλειστή για τρεις ώρες!

Όπως μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου, «οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν αποκλεισμένο το τελωνείο των Ευζώνων, προκαλώντας προβλήματα σε εκατοντάδες νταλίκες που σχηματίζουν ουρές χλμ εξαιτίας του μπλόκου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top