«Ντου» αγροτών στην ομιλία Πετρόπουλου στην Κομοτηνή και τούρτα για τα 2 χρόνια της κυβέρνησης!

Τα «έψαλαν» στον υφυπουργό Εργασίας για το ασφαλιστικό των αγροτών

 Δυναμική «παρέμβαση» έκαναν οι αγρότες στην ομιλία του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου στην Κομοτηνή χθες το  βράδυ.   

Όπως γράφει ο Παρατηρητής της Θράκης οι  αγρότες κατέβασαν τα τρακτέρ στην Κεντρική πλατεία Κομοτηνής, έξω από το ΕΒΕΡ όπου ήταν προγραμματισμένη ομιλία του Υφυπουργού Εργασίας.

Συνάντησαν τον κ. Πετρόπουλο και του τα «έψαλαν» και για το ασφαλιστικό, ενώ ζήτησαν να μεταφέρει στην κυβέρνηση τα αιτήματα τους, καθώς και ένα μήνυμα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, πως θα δώσουν το παρόν στην Zootechnia στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

Οι αγρότες μάλιστα έκοψαν και μια...  τούρτα για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους μετέβη μέσα στο Επιμελητήριο, όπου συνάντησαν τον Υφυπουργό και του μετέφεραν τα προβλήματα που τους έχουν βγάλει ξανά στους δρόμους, καθώς και ένα μήνυμα για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου. 

 Ο κ. Αποστόλου  είχε μείνει πολιορκημένος, πέρυσι τέτοιο καιρό,  στο Διοικητήριο της Ροδόπης για μια ολόκληρη μέρα, από τους αγρότες, και τώρα του έστειλαν τα χαιρετίσματά τους για την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου και τα εγκαίνια της Zootechnia στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κατέβουν αγρότες από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top