ΘΡΙΛΕΡ με νεκρό μωρό στο Θριάσιο-Σοκαρισμένοι οι γιατροί στο νοσοκομείο

Το άτυχο κοριτσάκι μετέφερε εκεί μια 17χρονη Ρομά/Πρώτη ανάρτηση 27-01-2017 15:33

Ανατριχίλα προκαλεί ο θάνατος ενός κοριτσιού μόλις 2 μηνών. Άναυδοι οι γιατροί του Θριάσιου νοσοκομείου πήραν στα χέρια τους το πρωί της Πέμπτης το νεκρό μωρό.

Στις 9 παρά 5 το πρωί το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Θριάσιου Νοσοκομείου. Μαζί του ήταν και μια 17χρονη Ρομά η οποία δήλωσε στους γιατρούς πως είναι θεία του. Επί 20 λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή το άτυχο μωρό.

«Έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης του παιδιού αλλά δυστυχώς δεν τελεσφόρησε.Ήρθε νεκρό. Από την εικόνα την οποία εισέπραξαν οι γιατροί του νοσοκομείου το μωρό πρέπει να ήταν νεκρό κάποιο χρόνο πριν γιατί είχε σημάδια ακαμψίας», δήλωσε στο Star ο Κωνσταντίνος Παλαιορούτης, διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 17χρονη είναι από το Ζεφύρι και ισχυρίστηκε ότι οι γονείς του βρέφους της άφησαν το κοριτσάκι πριν από τρεις μέρες για να το προσέχει ενώ ήταν άρρωστο.

«Μια πρώτη αδρή εικόνα, όπως μου μετέφεραν οι γιατροί των ΤΕΠ, δεν μεταφέρανε ότι υπήρχανε εμφανή σημάδια κακοποίησης στο κορμάκι του παιδιού», πρόσθεσε ο διοικητής του Θριάσιου.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους, ενώ σε βάρος των γονιών σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του οι οποίοι είναι ηλικίας 37 και 30 ετών. Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top