ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ γονιών! Δάσκαλος ΕΒΡΙΣΕ μαθητή γιατί δεν ήταν ήσυχος

Το διαψεύδει ο δάσκαλος

 Δάσκαλος ΕΒΡΙΣΕ μαθητή γιατί δεν ήταν ήσυχος

Ένα απίστευτο περιστατικό bullying από την πλευρά ενός εκπαιδευτικού όμως αυτή τη φορά κατήγγειλαν την Πέμπτη οι γονείς ενός μαθητή από τα Ιωάννινα, καταθέτοντας παράλληλα και μήνυση εναντίον του δασκάλου.

Όπως αναφέρει το Epirustv, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών, χθες κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο ολοήμερο σχολείο ο δάσκαλος φέρεται να συμπεριφέρθηκε με ανεπίτρεπτο τρόπο σε τρεις μαθητές γιατί μιλούσαν μεταξύ τους. Ωστόσο, ο δάσκαλος επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και διαψεύδει κατηγορηματικά το γεγονός. 

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς ενός από αυτούς έπιασε το παιδί τους από το γιακά και άρχισε να τον σέρνει προς την έδρα, τον πέταξε στην καρέκλα και μετά άρχισε να τον βρίζει μπροστά στα υπόλοιπα 60 παιδιά του Ολοημέρου.

Το παιδί εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στον πατέρα του όταν πήγε να τον παραλάβει από το σχολείο κι εκείνος αμέσως επέστρεψε στο σχολείο και ζήτησε εξηγήσεις από τον δάσκαλο.

Εκείνος τότε, σύμφωνα πάντα με τους γονείς του παιδιού είπε στον πατέρα ότι «δεν καθόταν ήσυχα και τον έβαλα στη θέση του».

Οι γονείς του παιδιού που πηγαίνει στην τελευταία τάξη του Δημοτικού προσέφυγαν στον εισαγγελέα Ιωάννινων, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία για κατέθεσαν μήνυση εναντίον του δασκάλου για εξύβριση.

Άγνωστο παραμένει αν έχει γίνει αναφορά για το συμβάν και στη Πρωτοβάθμια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top