Ένταση, γλυκά και... πλέξιμο στα «γενέθλια» του ΣΥΡΙΖΑ από την ΠΟΕΔΗΝ

Γυναίκες αστυνομικοί μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Με μια... τεράστια τούρτα, αρκετή ένταση και ένα πανό που άνοιξε με μεγάλη καθυστέρηση, θέλησαν οι συνδικαλιστές των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία να τιμήσουν τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. 

Η φρουρά του Πρωθυπουργού θέλησε, όπως καταγγέλλουν, οι συνδικαλιστές να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του πανό, εκείνοι αρνήθηκαν και ακολούθησαν παρατράγουδα. 

Τελικά μετά από διαβουλεύσεις μέσα στη βροχή και στο κρύο μια αντιπροσωπεία εργαζομένων πέρασε και συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας, κύριο X.Βερναρδάκη.

Όσο για το πανό, οι εργαζόμενοι το άνοιξαν φαρδιά πλατιά μετά τη συνάντηση... Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star αναφερόταν στον Πρωθυπουργό και στον κύριο Φλαμπουράρη, και στις υποσχέσεις που έδωσαν και δεν τήρησαν!

Τις εντυπώσεις στην διαμαρτυρία έκλεψαν κάποιες νοσηλεύτριες με πλεχτά στα χέρια, ως απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος τις κατηγορεί ότι δεν δουλεύουν, αλλά …πλέκουν !

Επίσης, η επίσκεψη στο Μάξιμου είχε και γλυκάκι ... Μια τεράστια τούρτα σοκολάτα με επικάλυψη κρέμα και ανάγλυφη επάνω την μορφή του Πρωθυπουργού με παραπομπή στον Πινόκιο και γύρω γύρω τη λέξη Ψέματα... Μάλιστα κομμάτι γεύτηκαν και οι περαστικοί!

Απέναντι στους εργαζόμενους που διαδήλωναν ήταν παρατεταγμένες γυναίκες αστυνομικοί. Ήταν ίσως από τις λίγες φορές που το γυναικείο φύλο στην αστυνομία έκανε τόσο αισθητή την παρουσία του! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top