ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία του 6χρονου που τον ΒΙΑΣΕ και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ο 15χρονος-ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ οι γονείς στο Star

Όλα όσα είπε ο πατέρας, η μητέρα κι ο παππούς του Σεζάλ στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"-Πρώτη ανάρτηση:25-01-2017 14:19

O άτυχος 6χρονος Σεζάλ έπεσε θύμα απαγωγής του 15χρονου δολοφόνου του, ο οποίος τον οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μόλις 200 μέτρα μακριά από το πατρικό του. Εκεί, τον έδεσε χειροπόδαρα, τον βίασε και στη συνέχεια τον στραγγάλισε. Μετά, πέταξε πάνω του σκουπίδια κι ένα μπουφάν για να τον καλύψει κι εξαφανίστηκε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στην κάμερα του Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Πήγα να πάρω τρεις τυρόπιτες για τα τρία μου παιδιά. Στο σπίτι είδα τα δυο παιδιά, ο Σεζάλ δεν ήταν εκεί. Η γυναίκα μου είπε ότι έφυγε για να πάει στην αδερφή μου. Τον ψάχναμε παντού, αλλά δεν τον βρίσκαμε. Συναντάμε τον δράστη, εκείνον που σκότωσε το παιδί μου. Έπαιζε στον υπολογιστή. Όταν τον ρώτησα πού ήταν το παιδί μου, εκείνος έκανε νοήματα ότι δεν ξέρει. Όταν πήγα να φύγω, μου έπιασε το χέρι και μου είπε ‘’στο μεσαίο καφενείο το είδα’’. Δεν ήταν πουθενά. Πήρα το αμάξι και πήγα να ειδοποιήσω την αστυνομία. 5-6 χρονών παιδί να το πάρει και να το σκοτώσει; Γιατί; Το παιδί μου από το σπίτι δεν έφευγε!»

Τα λόγια του αυτά επιβεβαίωσε και η μητέρα του. «Το παιδί δεν έφευγε μόνο του από το σπίτι. Το πολύ να πήγαινε μέχρι τη θεία του. 7-8 η ώρα κοιμόταν. Ήταν καλό παιδί. Ήρεμο παιδί. Δεν ήξερε δρόμο για να φύγει. Στον δρόμο πήγαινε είτε με εμένα είτε με τον πατέρα του. Δεν το άφησα ποτέ μόνο του. Του έκανα και τα χαρτιά του για να πάει σχολείο».

 

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ» κραυγάζει ο παππούς του μικρού. «Αν ήταν το δικό σου παιδί, τι θα έκανες; Μ’ αυτά που γίνονται, ούτε σχολείο δεν θα μπορούμε να τα στείλουμε τα παιδιά μας. Τώρα ήταν ο Σεζάλ. Αύριο ποιος θα είναι;»

Αυτό που οι συγγενείς ζητούν είναι δικαίωση! Η οργή τους ξεχειλίζει, καθώς θέλουν ο 15χρονος να δικαστεί και να πάει στη φυλακή.

«Να τον κρεμάσουν! Να τον κρεμάσουνε τέτοιον άνθρωπο! Δεν θέλουμε τέτοιον άνθρωπο μέσα στην Ελλάδα!» ουρλιάζει σοκαρισμένος ο παππούς του άτυχου Σεζάλ.

Ο 15χρονος ήταν μαζί με την οικογένεια, πριν ανακαλυφθεί η τραγική αλήθεια, και βοηθούσε στις έρευνες για τον εντοπισμό του θύματός του. «Αν μας είχε πάει κατευθείαν στο σημείο που τον παράτησε, ίσως και να τον είχαμε προλάβει, ίσως να είχε γλιτώσει» κλαίνε οι γονείς.

Υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός φούρνου πρόδωσε τον 15χρονο, δείχνοντάς τον να παίρνει τον 6χρονο από το χέρι και να τον τραβάει με το ζόρι. Οι συγγενείς φοβούνται μήπως ο 15χρονος δεν ήταν μόνος του αλλά είχε συνεργό, κρατούν, όμως, επιφύλαξη, καθώς η κάμερα δείχνει μόνο τον έφηβο δράστη.

Η οικογένεια του μικρού Σεζάλ είναι άνθρωποι του μόχθου. Ο πατέρας του δούλευε στον Δήμο, πριν μπει στο ταμείο ανεργείας. «Τα φρόντιζα καλά τα παιδιά μου». Οι άνθρωποι αυτοί πενθούν και πονούν, ενώ φοβούνται ότι αν ο δράστης μείνει εκτός φυλακής, σειρά θα έχουν κι άλλα παιδιά. Εκτός από τον Σεζάλ, κωφάλαλος είναι και ο μεγάλος γιος της οικογένειας. Οι γονείς ετοίμαζαν τα χαρτιά τους για να καταφέρουν να τα πάνε σε ειδικό σχολείο, ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητά τους. Εντυπωσιακό, όμως, είναι το γεγονός ότι κωφάλαλος είναι και ο δράστης.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Ούτε εκείνος, ούτε άτομα από το περιβάλλον του, έχουν τοποθετηθεί επίσημα ακόμα. Δράστης και θύμα ζούσαν στην ίδια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα από το διοικητήριο, με τους ανθρώπους εκεί να ζουν υπό άθλιες συνθήκες.

 

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΧΡΟΝΟΥ

Η κηδεία του μικρού Σεζάλ έγινε σήμερα, Τετάρτη, στις 15:00, με όλα τα έθιμα που τηρεί ο καταυλισμός. Οι συγγενείς οδήγησαν το αδικοχαμένο παιδί στην τελευταία του κατοικία, βαθιά θλιμμένοι και εξοργισμένοι, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 15χρονου δράστη.

 

Σοκάρει ο ιατροδικαστής

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, που έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 6χρονος, με το star.gr. Ο κ. Κιφνίδης εξήγησε ότι ο τρόπος που το παιδί έχασε τη ζωή του είναι πέρα από κάθε φαντασία. «Εγώ τον ξεσκέπασα από το παλιό μπουφάν που ήταν σκεπασμένος στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού» λέει, προκαλώντας ρίγος. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πριν από 2,5-3 μήνες, είχε «εξετάσει θύμα του δράστη για παρά φύσιν συνουσία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top