ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Κάποιοι χάνουν περιουσίες και άλλοι...θησαυρίζουν στον Ασπρόπυργο!

Ληστείες, κλεμμένα και καμένα μετατρέπουν την περιοχή σε ναρκοπέδιο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εταιρία πλακιδίων στον Ασπρόπυργο, σε μια περιοχή, όπου βασιλεύει η εγκληματικότητα. 

Οι δράστες, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, έδεσαν τον φύλακα, έσπασαν την θωρακισμένη πόρτα με αυτοκίνητο και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο. Αφού άρπαξαν την λεία τους και το αυτοκίνητο του φύλακα, στη συνέχεια εγκατέλειψαν τα δύο οχήματα σε περιοχή κοντά στα Άνω Λιόσια, όπου τα έκαψαν. 

Η αστυνομία προσανατολίζει τις έρευνες της στη συμμορία των κουκουλοφόρων, που είχε εισβάλει με τον ίδιο τρόπο σε εταιρία στην Μεταμόρφωση.

ΚΛΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας μπήκε στην περιοχή της Νέας Ζωής, εκεί όπου γίνεται η ανακύκλωση των κλεμμένων. Εκεί όπου λιώνουν τα πάντα και βγαίνει ο καθαρός χαλκός, αλλά και ο σίδηρος, η πώληση των οποίων, είναι μια από τις πιο κερδοφόρες παράνομες επιχειρήσεις!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλη η ποσότητα του χαλκού μεταφέρεται με φορτηγάκια ή αυτοσχέδια οχήματα σε μάντρες. Ο έλεγχος των ...εμπορευμάτων είναι άγνωστη λέξη σε μια περιοχή, που όταν πέσει το σκοτάδι μετατρέπεται σε ναρκοπέδιο. 

Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι εταιρίες που εδρεύουν στον Ασπρόπυργο που ζουν καθημερινά τον τρόμο,  ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top